Vējonim Gobzems prezentēs trīs jaunus situācijas redzējumus

Foto: Evija Trifanova / LETA

Ministru prezidenta amata kandidāts Aldis Gobzems (KPV LV) šodien pie Valsts prezidenta dosies ar trim situācijas redzējumiem, par kuriem pats ministru prezidenta kandidāts izteicies sociālajā tīklā “Facebook”, minot, ka mediji pludinot daža cita greizsirdīga politiķa baumas bailēs no jaunas politikas.

Kā ziņots, šodien gaidāma gan “KPV LV” valdes sēde, gan arī Gobzema vizīte pie Valsts prezidenta, kurš bija devis viņam termiņu Ministru kabineta izveidošanai.

Pats Gobzems saka, ka šī būšot viena no interesantākajām dienām viņa dzīvē. Pirmkārt, šodien esot sagaidāms mēģinājums šķelt partiju “KPV LV” nolūkā turpināt “veco politiku”, taču politiķis apgalvo, ka tas neizdosies: “Uzreiz varu pateikt – partiju neviens nesašķels ne Meroni, ne Šlesers, ne kāds cits. Nodevējus neciena neviens, tos neciena arī tie, kuru interesēs šķelšanu kāds grib panākt, un to saprot ikviens.”

Otrkārt, diena būšot interesanta tāpēc, ka viņš iešot pie Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa nevis padoties, bet izklāstīt trīs situācijas redzējumus: “Un neviens no tiem nav tāds, par ko prese brīvdienās rakstīja, pludinot daža cita greizsirdīga politiķa baumas bailēs no jaunas politikas.”

Gobzems apgalvo, ka ikvienam kalpos par piemēru, ka “ir jācīnās līdz galam”.

Lai lasītu tālāk, spied “TĀLĀK”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment