VIDEO: Audzēknis apgramsta skolotāju, taču neizskatās, ka viņai būtu kādi iebildumi

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijas sociālajos tīklos lielu popularitāti pēc skolotāju dienas guvis kāds video, kurā redzams, kā jaunietis apgrābsta blakus stāvošas sievietes pēcpusi. Konkrētā sieviete ir tērpusies formālā apģērbā, kas liecina par to, ka viņa varētu būt skolotāja.

Kā ziņots igauņu medijos, tad video visticamāk uzņemts kādā celtniecības koledžā. Igaunijā skolotāju diena tiek atzīmēta 5. oktobrī, taču daudzās skolās svinības notiek jau 4. oktobrī. Tāpat rīkojusies arī šī celtniecības koledža, svinot skolotāju dienu 4. oktobrī – piektdienā.

Popularitāti guvušais video uzņemts ar aplikācijas “Snapchat” palīdzību. Tajā skaidri redzams, ka jaunā vīrieša roka atrodas uz blondās sievietes pēcpuses, kura tikmēr kaut ko skaidro klātesošajai auditorijai. Sākumā sieviete, kas tiek uzskatīta par skolotāju, jaunekļa roku novāc nost, taču pēcāk puiša uzvedība nešķita traucējoša.

Lasi arī: Mūžībā devies populārs latviešu aktieris

Tā kā video materiālā skaidri redzams, ka konkrēto sievieti notiekošais nemulsina, liela daļa sociālo tīklu lietotāju uzskata, ka pavisam iespējams  blondā sieviete ir tikai studente, nevis skolotāja, kā tas sākotnēji varētu šķist.

Avots: Apollo.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment