VIDEO: Iļguciemā līdz bezsamaņai vīrietis piekauj “pudeles brāli”, pats pēc tam cenšas izdarīt pašnāvību

Foto: skaties.lv

Iļģuciemā norisinājies asa sižeta trilleris. Kādā daudzdzīvokļu namā Iļģuciemā iedzīvotāji dzirdējuši izmisīgus saucienus pēc palīdzības, kas pēc mirkļa norimuši. Atbraucot policijai, tika secināts, ka kāds vīrietis līdz komai ievainojis savu pudeles brāli un piedraudējis, ka pats izlekšot pa trešā stāva logu.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā atklājies, ka situācija ir pavisam bīstama, jo no ēkas ārpuses policisti ieraudzīja uz palodzes sēdošu vīrieti, kurš bija gatavs sevi nonāvēt, izlecot pa trešā stāva dzīvokļa logu.

Šajā dzīvoklī atradās smagi ievainots vīrietis, kurš bijis žņaugts, griezts un cīnījies par savu dzīvību. Ja mediķi būtu ieradušies vēlāk, iespējams, vīrietis būtu gājis bojā.

Vīrietis, kurš sēdēja uz palodzes un bija vainojams sava pudeles brāļa centienos nonāvēt, atteicās atvērt durvis, tāpēc ugunsdzēsējiem tās nācās nekavējoties uzlauzt. Iekļūstot dzīvoklī, tika konstatēts, ka konkrētā dzīvokļa saimnieks atrodas bezsamaņas stāvoklī ar acīmredzamiem miesas bojājumiem, taču uz palodzes sēdošajam vīrietim bija asiņainas rokas.

Foto: Aizturētais vīrietis / skaties.lv

Pēc pirmās palīdzības saņemšanas notikuma vietā smagi ievainotais vīrietis nogādāts slimnīcā. Aizdomās turētais vīrietis nonācis Rīgas Kurzemes iecirknī, kur ierosināta krimināllieta par slepkavības mēģinājumu. Aizdomās turētais, 24 gadus vecais vīrietis likumsargu redzeslokā jau ir nonācis iepriekš par dažādām zādzībām un narkotiku apriti.

Noskaidrojies, ka abi vīrieši lietojuši alkoholu, pēc tam arī pamazām izveidojies konflikts. Aizturētais vīrietis atzinies, ka vēlējies nogalināt dzīvokļa īpašnieku. Smagi ievainotais vīrietis joprojām atrodas slimnīcā, taču viņa stāvoklis ir ievērojami uzlabojies, kā rezultātā viņš ir arī spējis liecināt par notikušo situāciju.

Avots: skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment