Mamma saka, ka deviņgadīgā meita transpersona ir “daudz laimīgāka” kā meitene, nevis puisis

Foto: Caters News Agency

Deviņgadīgas transpersonas meitenes māte vēlas, lai arī citi vecāki zinātu, ka viņu bērnu dzimumu transformācija var būt “skaista lieta”.

Frena Norisa (36,) stāsta, ka viņas meita Autuma, kura agrāk tika saukta par Entoniju, pirms diviem gadiem, vannošanās laikā stāstījusi, ka patiesībā viņa ir meitene.

Piektklasnieces skolnieces vārds un dzimums ir mainīts arī viņas skolā Telfordā, Šropšīrā, un viņas ģimene apgalvo, ka viņa ir “daudz laimīgāka” par to.

Foto: Caters News Agency

“Kad Autuma bija Entonijs, viņš vienmēr bija ļoti sievišķīgs. Viņa izvēle par nodarbēm un rotaļlietām bija viss, kas bija paredzēts jaunām meitenēm,” sacīja Norisa kundze. “Entonijs varēja palūgt, lai viņa nagi tiek nokrāsoti vai lai viņa grims tiek izdarīts, bet man šķita, ka viņš tikai ir ziņkārīgs un eksperimentē, vai bauda lomu.”

“Tāpēc, kad man beidzot Entonijs atzinās, viss nostājās savās vietas, un tas viss bija skaidrs.”

Tetovējuma māksliniece Norisa teica, ka tagad viņa un Autuma dara “visu, ko dara māte un meita”, piebilstot, ka viņai īpaši patīk iepirkties ar meitu.

“Viņa tagad ir daudz laimīgāka, viņa var būt tā, kas grib būt, un viņa to mīl. Kopš pārmaiņām viņas uzvedība ir kļuvusi labāka,” teica māte.

“Es gribu, lai arī citi vecāki zinātu, ka, ja viņu bērns iet kam šādam cauri, viņi nav vieni un tā var būt skaista lieta.”

Foto: Caters News Agency
Foto: Caters News Agency

Nākošajā lappusē lasi, kā Autuma jutās kā zēns

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment