Tēvs uzraksta grāmatu, kurā, pirms sava dēla nāves, pārvērš viņu par supervaroni

Foto: Caters News

Džeksonam Garvudam, kad viņš bija deviņus mēnešus vecs, tika diagnosticēta nāvējoša slimība, ko sauc par KRABA slimību.

Viņa vecākiem Darrenam (37) un Rebekai (34) tika paziņots, ka viņu dēls, iespējams, nedzīvos ilgāk par divu gadu vecumu.

Diagnozes izpostīts, Darrens gribēja pārliecināties, ka viņa vienīgais dēls netiks aizmirsts.

Viņš sāka rakstīt grāmatas par Džeksonu kā supervaroni, un pēc trim mēnešiem viņš ir izdevis jau 10 grāmatas. Darrens no Eseksas, teica: “Mūsu dzīves sabruka, kad Džeksonam tika uzstādīta diagnoze. Mums pateica, ka viņam esot jādzīvo tikai līdz divu gadu vecumam. Es gribēju beigt domāt, es gribēju aizmigt un nekad nepamosties.

Bet mana sieva Rebeka lika man saprast, ka Džeksonam esam tikai mēs, un man vajadzēja būt tur.

Viņa jautāja, vai man šķiet, vai viņš sapņo, un mēs prātojām, par ko viņš sapņo.

Foto: Caters Newa

Tā es nolēmu sarakstīt “Džeksons Supervaronis” – viņš, iespējams, neko daudz nespēs izdarīt – stāvoklis ietekmē visu, ieskaitot viņa smadzenes, bet es varu palīdzēt viņam sapņot, lasot viņam grāmatu.

Grāmatām tiešām nav nepieciešams ilgs laiks, lai rakstītu, vismaz dažas dienas, un man vienmēr patīk lietot vārdus, kas Džeksonam ir pazīstami.

Es stāstus izsūtīju izdevējiem pagājušā gada februārī un publicēju līdz 2018. gada oktobrim, biju sajūsmā, kad līdz Ziemassvētkiem biju pārdevis 4000 eksemplāru.

Esmu līdz šim sarakstījis 10 “Jackson Superhero” stāstus, un kā nākošais ir “Džeksona risinājums pasaules piesārņojumam”, kas jāiesniedz 2019. gada maijā.

Tā kā tie tika publicēti, visapbrīnojamākais ir tas, ka ir bērni, kas tagad grib būt līdzīgi Džeksonam.”

Džeksona stāvoklis ir izraisījis viņa nervu sistēmas deģenerāciju un simptomi ietver aizkaitināmību, aizrīšanos, krampjus līdz ar attīstības un motoriskās prasmes zudumu. Var būt arī akluma pazīmes, paralīze, svara zudums un neizskaidrojami drudži.

Džeksons, dzimis 2014. gada augustā, attīstījās normāli, līdz sasniedza deviņus mēnešus, kad zaudēja spēju pabeigt iepriekš apgūtās iemaņas, piemēram, spēju sevi pabarot un pacelt savu knupīti.

Nākošajā lappusē lasi, lai uzzinātu, kā Džeksonam klājas tagad

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment