VIDEO: Maskavā kādā piemēslotā dzīvoklī policisti atrod piecgadīgu meitenīti, kas neprot ne runāt, ne ēst

Foto: Ekrānuzņēmums no video / YouTube

Ārvalstu mediji ziņo, ka kādas Maskavas daudzdzīvokļa nama iedzīvotāji dzirdējuši meitenīti, kura nepārtraukti raudājusi neviens pie viņas nav gājis. Likumsargi kopā ar glābējiem uzlauza dzīvokļa durvis un ieraudzīja ko šokējošu. 

Piecgadīgā meitenīte tika nogādāta reanimācijā. Bērns nemāk runāt, viņai nav sociālo iemaņu, ir anoreksijas pazīmes un ādā ieaugusi rota (citos avotos – vads, – red.), ziņo portāls Apollo.lv.

Piecgadīgam bērnam jau būtu jāmāk runāt, apģērbties, aiziet uz tualeti un nomazgāties, taču šajā gadījumā meitenīte neko no tā nemāk, tikai izdveš skaņas. Situāciju briesmīgu padara arī tas, ka viņas ādā ieaugušais rotājums esot krustiņš vadiņā, ko aizklājusi plāna ādas kārta.

Avots atklāj, ka bērnam ir smaga izsīkuma forma, un viņu apskata ārstu konsīlijs. Šobrīd vēl tiek lemts par to, kādas ārstēšanas metodes tiks izmantotas. Piecus gadus vecajam bērnam būs nepieciešamas vismaz divas nedēļas, lai atjaunotu rīšanas un košanas iemaņas.

47 gadus vecā māte, kura strādā par finanšu konsultanti, ir aizturēta. Viņa pati izskatās pienācīgi un nekas neliecina par to, ka māte varētu šādā stāvoklī atstāt bērnu, tāpēc viņai tiks veikta psihiskā ekspertīze.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment