VIDEO: Jānis Skutelis radis risinājumu, kas garantē drošu pārvietošanos pa Rīgas bedrainajiem ceļiem

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kā jau visiem jūtams un redzams, Rīgas ceļu bedres uzrodas burtiski ik pēc minūtes, tās sagandē transportlīdzekļus, rada liekus izdevumus autovadītājiem, lai salabotu spēkratus. “Pusnakts šovs septiņos” ar Jāni Skuteli tieši šo tematu apsprieda savā raidījumā.

Nesen vēl komiķis ieteica risinājumu, kā atbrīvoties no lielā kvantuma Kokneses kokaīna, šoreiz rubrikā “Kas cilvēkiem uz mēles” tiek izklāstīti un meklēti risinājumi situācijām, kas Latvijā konkrētajā momentā ir aktuālas un sasāpējušās, tāpēc “Pusnakts šovs septiņos” jaunākajā raidījumā Skutelis cēla gaismā šo tematu un bedres.

Lai automašīnu vadītājiem nenāktos lauzt savus auto uz katras bedres, Skutelis garantē drošu pārvietošanos, piedāvājot labu risinājumu – pa Rīgu pārvietoties ar kāpurķēžu bruņmašīnu “CVR(T)”.

Komiķis transportlīdzekli pielīdzināja tankam, kuram neviena bedre nebūs šķērslis, taču tam ir arī savi mīnusi – spēkratu bruņmašīnu galvaspilsētā tik viegli nebūs noparkot.

Skutelis ar savu komisko skatījumu ir iekarojis cilvēku sirdis, arī šoreiz video ir ieguvis lielu popularitāti sociālajos tīklos.

Avots: delfi.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment