VIDEO: Sieviete aizlidina priesteri no skatuves; Spriežat paši, vai grūdiena iemesls bija pamatots

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Šis ir dramatisks brīdis, kad sieviete uzskrien uz skatuves un nogrūž priesteri no skatuves sprediķa vidū. Video materiāls rāda, ka sieviete, kas bija klausījusies sprediķi no publikas, pēkšņi uzrodas pie priestera, kuru viņa burtiski izlidina ārā no skatuves.

Tiek uzskatīts, ka viņa uzskrējusi uz skatuves pēc tam, kad mācītājs klātesošajiem teicis, ka “resnas sievietes netiek debesīs”, paziņoja Diario 1.

Vietējie ziņo, ka priesteris Marčo Rosi, labi pazīstams reliģiozs cilvēks valstī, ir palicis bez ievainojumiem. Kaut arī īsajā klipā priesteris nav dzirdams sakām šādu paziņojumu, daži vēstījumi vēsta, ka viņš, iespējams, šo komentāru izteicis pirms sievietes uzbrukuma.

Apmēram 50 000 dievlūdzēju šokā stāv kājās, kamēr priesteris dramatiski slīd lejup pa skatuves kāpnēm uz grīdas. Tomēr daži ziņojumi liecina, ka mācītājs šo pretrunīgo komentāru nav izteicis vispār un sieviete sirgst ar garīgās veselības problēmām.

FOTO: Ekrānuzņēmums no video
FOTO: Ekrānuzņēmums no video
FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Pēc ABC Noticias teiktā, sievietes draugi pēc incidenta informējuši policiju, ka viņai radušās garīgās veselības bažas.

Incidents notika reliģiska pasākuma laikā Kačoeira Paulistas apgabalā, Sanpaulu, Brazīlijā. Baznīca savā Twitter profilā rakstīja, ka Rosi turpina sprediķi pēc tam, kad sieviete tika arestēta, vēstīja ABC Noticias. Paziņojumā lasāms:

 

“Tēvs ir pārcietis uzbrukumu mises laikā. Mēs lūdzamies par viņu. Par laimi, reliģiskais cilvēks nav guvis ievērojamus ievainojumus un spējis turpināt misi.”

 

Avots: Metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment