VIDEO: Spoku ķērāji Norfolkā nofilmē “neizskaidrojamu paranormālu aktivitāti”

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Savādas ēnas tika nofilmētas pārvietojamies pa tukšām teātra telpām Norfolkā.

“Spoku ķērāju” uzņemtajā video Lielajā Jarmutā, redzamas dīvainas ēnas, kas kustas aiz aizvērtām teātra durvīm. Video tika augšupielādēts “Ghosted UK” YouTube kanālā, kur komentētāji debatēja par viedo autentiskumu.

Lai gan daži ierosināja, ka tas varētu būt ēnu atspulgs no ielas ārpusē, zinātāji paskaidroja, ka lielās koka durvis aiz stikla durvīm liedz radīt šādas ēnas, kā rezultātā ēnas no ielas nav izskaidrojums.

Grupas dalībnieks 51 gadu vecais Tims Džonsons pavēstīja “East Daily Press”, ka viņš nevar būt pārliecināts, kas tās īsti ir par ēnām, bet ka tās noteikti ir iekļaujamas pie “neizskaidrojamas paranormālas aktivitātes”. Džonsons sacīja:

 

“Man nav ne jausmas, kas tas ir, bet tās noteikti nav cilvēku ēnas, jo tādā gadījumā noteikti būtu redzami cilvei staigājam pie loga. Tas ir patiešām aizraujoši, un mēs vēlamies atgriezties, lai tālāk izpētītu ēku. Šobrīd situācija ir neizskaidrojama.”

 

Grupa izmantoja nakts redzamības kameras un kustību uztveršanas iekārtas, lai iemūžinātu kustīgās ēnas. Sabiedrības locekļi, kas pievienojās “Ghosted UK” komandai, lai pārskatītu nofilmētos kadrus, teica, ka teātrī esot dzirdamas arī “neprātīgas balsis”.

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment