VIDEO: Šrilankas spridzinātājs miljonārs nervozē pirms sevi uzspridzina

Šis ir stindzinošais brīdis, kad viens no Šrilankas spridzinātāju brāļiem nervozi joņo šurpu turpu, pirms nolemj uzspridzināties.

Miljonāri brāļi Inshafs un Ilhems Ibrahims nogalināja astoņus britu upurus Shangrī-La un Cinnamon Grand viesnīcās galvaspilsētā Kolombo.

Viņi bija vienas salas bagātākā vīra dēli. Video novērošanas kamerās tika iemūžināts brīdis, kad Inshafs iegāja Cinamon Grand restorānā, kas bija pilns ar cilvēkiem, un uzspridzināja savuvesti, kad viesi Lieldienu svētdienā ēda brokastis.

Ar lielu mugursomu, kas piesprādzēta pie muguras, viņš mirkli vilcinās, pirms uzsprāga tieši pēc deviņiem no rīta. Inshafs, kā tika ziņots, bija lietojis viltotu vārdu un teicis, ka esot komandējumā, kad iepriekšējā vakarā atbraucis uz viesnīcu.

Foto: Presidential Export Excellence Awards
Foto: metro.co.uk

Varas iestādes paziņoja, ka tās ir noskaidrojušas astoņus no deviņiem teroristiem, kas bija iesaistīti, un visi bija no turīgām zemēm. Pašnāvnieks spridzinātājs, kurš studēja Apvienotajā Karalistē, tika nosaukts par Abdul Lathief Jameel Mohamed.

Tiek uzskatīts, ka Muhammeds ir studējis Anglijas dienvidaustrumos laika posmā no 2006. līdz 2007. gadam un vēlāk veicis pēcdiploma studijas Austrālijā pirms apmešanās Šrilankā, ziņo Sky News.

Nākošajā lappusē noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment