Vilciens notriec jaunieti netālu no Zolitūdes stacijas

Foto: protesti.lv

Valsts policija savā “Facebook” lapā ziņo, ka netālu no Zolitūdes stacijas uz dzelzceļa sliedēm negadījumā gājis bojā jaunietis. Vilciens esot bijis pilns ar pasažieriem, tāpēc satiksmes apturēšanas dēļ viņi netika laisti ārā no vagoniem. 

Negadījums notika ap plkst. 8:20 vilciena posmā Depo-Zolitūde – zem vilciena pakļuva kāds nepilngadīgs jaunietis, kurš no gūtajām traumām miris notikuma vietā. Pēc notikuma negadījuma vietā ieradās Valsts policija.

Skolas vecuma bērns nav pamanījis tuvojošos vilcienu. Aculiecinieki stāsta, ka jaunietis šķērsojis vilciena pārbrauktuvi cilvēkiem atļautajā vietā, taču nav reaģējis nedz uz apkārtējo kliedzieniem un brīdinājumiem, nedz vilciena skaņas signālu. Neoficiāla informācija vēsta, ka bērns esot atradies uz vilciena sliedēm ar mūzikas austiņām  un skatījies viedtālruņa ekrānā.

Vilcienu kustība tika apturēta līdz 10:30. Šis traģiskais negadījums radīja pasažieriem neērtības, taču ir jāsaprot, ka šādā situācijā nekas cits neatlika darīt, kā apturēt satiksmi, lai precīzi noskaidrotu notikušā apstākļus.

Pasažieri izkļuva no vilciena pa mašīnista kabīni.

Avots. facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment