Vīrietis nogalina savu ģimeni un viņu mirstīgās atliekas iemet akā, pēc tam pats izdara pašnāvību

Portāls “Postimees” ziņo par to, ka šobrīd Krievijā izmeklēšanas iestādes ir sākušas izmeklēšanu par kādu vīrieti, kurš nogalināja 5 savus ģimenes locekļus, kuru mirstīgās atlieka atrastas kādā pamestā akā Ufas dārzā.

Noslepkavotie ir divas sievietes un trīs bērni – sieva, pameita, viņa bērni un pameitas bērns. Atklājies, ka par šo cilvēku pazušanu neviens nebija ziņojis kopš 2018. gada decembra un līdz pat 2019. gada aprīlim. Par ģimenes pazušanu, likumsargiem 2019. gada aprīlī paziņoja noslepkavotās sievas draudzene, kas satraucās par sievietes ilgo prombūtni.

Norisinoties izmeklēšanai, policisti nonāca pie 46 gadus veca vīrieša, kurš bijis sievietes vīrs un bērnu tēvs.

Slepkava bija vienīgais, kurš varēja zināt jebkādas detaļas par ģimenes pazušanu, taču, kad likumsargi pie viņa ieradās, vīrietis nevēra vaļā durvis un pēcāk izdarīja pašnāvību.

Norisinoties izmeklēšanai, atklājās, ka 2018. gada decembrī, kad ģimene bija pazudusi, vīrietis nogalināja 36 gadus veco sievu un divus un sešus gadus vecos bērnus. Otra nogalinātā sieviete bija vīrieša pameita un arī viņas bērns tika noslepkavots.

Portāls “Postimees”, atsaucoties uz Krievijas ziņu medijiem, raksta, ka policisti noskaidrojuši, ka vīrietis pasūtīja kravas automašīnu, kurā pārveda līķus uz kādu mazpazīstamu Ufas apgabala rajonu, kur ģimenes locekļu mirstīgās atliekas iemeta akā.

Upuru meklēšanā iesaistījās visa Kriminālpolicijas nodaļa – izmeklētāji, kā arī daudzi policisti, kas noslepkavoto ģimeni meklēja visās iespējamajās vietās, papildu izmantojot arī speciālu tehniku.

Precīzu upuru nāves cēloni vēl tikai noteiks tiesu medicīniskā ekspertīze, taču laikraksts “Komsomoļska patiesība” vēsta, ka visi pieci esot bijuši nožņaugti.

Vismazākais no nogalinātajiem bija deviņus mēnešus vecs zīdainis, kurš bija pameitas bērns. Mazulis tika atrasts ar knupīti mutē. Kāds ģimenes paziņa policistiem sacīja, ka vīrietis lietoja alkoholu.

Ir ierosināta krimināllieta par divu un vairāku cilvēku slepkavību.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment