Vīrietis Preiļos ar mačeti un cirvi aplaupa vietējās izklaides vietas

Foto ar ilustratīvu nozīmi

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova ziņo par kād vīrieti, kurš apdraudējis Preiļu iedzīvotāju dzīvības. Otrdien, 21.05., viņš piedraudot ar mačeti, aplaupījis kādu vietējo izklaides vietu, veikdams arī citas noziedzīgas darbības. Vīrietis nākošajā dienā tika aizturēts.

Naktī no otrdienas uz trešdienu kāda izklaides vieta ziņoja Preiļu iecirknim par kādu vīrieti, kurš ieradies ap plkst. 1:00, iestādes darbiniekiem draudējis ar mačetei līdzīgu priekšmetu, nolaupījis alkoholu un devies prom nezināmā virzienā.

Izmeklēšanas un operatīvo pasākumu laikā atklājās, ka konkrētais vīrietis tālāk devies uz citu izklaides  vietu, kurā arī draudējis darbiniekiem un ar cirvi izsitis ieejas durvis. Ar to nepietika, viņš kādai tirdzniecības vietai izsitis dubulto pakešu loga stiklu.

Likumsargi turpināja izmeklēšanu un jau tās pašas dienas rītā, par noziedzīgajiem nodarījumiem, aizturēja kādu 1988. gadā dzimušu vīrieti. Policisti veica kratīšanu vīrieša dzīvoklī. Tajā tika atrasta iepriekš minētā raķete, par kuru policistus informēja izklaides vietas darbinieki. Papildu mačetei tika atrasta arī nelegāla munīcija.

Noskaidrojies, ka vīrietis jau pirms tam ir nonācis likumsargu redzeslokā.

23.05. vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Policijas darbinieki joprojām turpina visu trīs vīrieša veikto noziegumu izmeklēšanu. Iespējamai vainīgai personai par minētiem noziedzīgajiem nodarījumiem draud kriminālatbildība. Maksimālai soda par laupīšanu ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, ziņo portāls Skaties.lv.

 

Avots. Skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment