Divgadīgs zēns nomirst pēc tam, kad auklīte putrai pieber mežonīgu daudzumu sāls un ar varu viņam to iebaro

FOTO: Russia 1

Auklīte nogalināja divus gadus vecu zēnu, pieberot 50 gramus sāls putrai un piespiežot viņu to apēst. Tiesa sievietei piespriedusi 14 gadus ilgu cietumsodu.

Divu bērnu māte, 25 gadus vecā Jana Deineša bija atbildīga par zīdaini pēc tam, kad viņa mātei bija jādodas uz darbu un nebija neviena, kas dēlu pieskata, informē krievu ziņu apgāds “Promorie”.

Tiek ziņots, ka gan auklīte, gan viņa ģimene mēnesi ir mocījuši bērnu, sitot ar siksnu.

Tiek ziņots, ka incidents noticis Holmogorija ciemā Krievijas Arkhangeļskas apgabala ziemeļrietumu daļā. Saskaņā ar vietējiem ziņojumiem Deineša saindēja zēna maltīti 2018. gada jūnijā, jo viņš “bija saīdzis” un bija jāsoda.

FOTO: Russia 1
FOTO: Russia 1

Tiek apgalvots, ka auklīte bērna biezputrā ielējusi un samaisījusi gandrīz pusi sāls paciņas, pirms ar varu viņu barojusi. Drīz pēc tam zēns sajutās slikti un zaudēja samaņu.

Viņš tika aizvests uz intensīvo aprūpi kritiskā stāvoklī, kur ārsti centās glābt viņa dzīvību, taču, neskatoties uz viņu labākajiem pūliņiem, viņš nomira no sāls saindēšanās. Deineša tika arestēta un vēlāk atzīšanās par to, ko viņa izdarījusi. Viņa izmeklētājiem pastāstījusi, ka “neesot domājusi par viņas rīcības sekām” un “nav vēlējusies, lai zēns nomirtu”. Prokurors Vadims Kuchin vietējiem medijiem sacīja:

 

 “Pat pieaugušais nav spējīgs apēst tik daudz sāls. Cietušais bija spiests to apēst, un apsūdzētais viņu baroja apzināti. Tā ir apzināta un vardarbīga izmantošana. Mēs izturējāmies pret šo lietu kā pret slepkavību, un tiesa mums piekrita.”

 

Arhangeļskas apgabaltiesa apsūdzēja Janu Deinešu slepkavībā un piesprieda viņai 14 gadus cietumā.

FOTO: Russia 1

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment