Vīrs publicē sirdi plosošas foto no sievas un nedzimušās meitiņas bērēm, lai cīnītos pret braukšanu dzērumā un par stingrākiem likumiem

Sēru pārņemts ģimenes tēvs Kalifornijā aicina ieviest stingrākus sodus par braukšanu dzērumā, jo viņa sieva Kristala, ar vēl nedzimušo bērnu tika nogalināta autokatastrofā. Policija uz aizdomu pamata par braukšanu dzērumā ir arestējusi Kubā dzimušu pasaules čempionu boksā vārdā Markos Forestals, ziņo portāls dzentlmenis.lv.

Šim stāstam īpaši liela uzmanība tika pievērsta pēc tam, kad Zeks Kinkeds nopublicēja bildes no savas sievas un nedzimušā bērniņa bērēm, un sīkāk aprakstīja situāciju ap šo lietu. Bildēs redzams, kā ģimenes locekļi un bērni viens pēc otra iet atvadīties no mammas, un savas nedzimušās māsiņas. Tāpat viņi turējuši rokās nedzimušo māsiņu, līdz guldīja viņu blakus mammai vienā zārkā.

Avārijas brīdī nedzimušais bērniņam vēdērā jau bija 8 mēneši, savukārt mamma bija 29 gadus jauna. Tagad Zeks viens pats audzinās bērnus – 11 gadīgu meitu un divus dēlus (8 un 4 gadus veci)! Tāpat ģimene bija pieņēmusi 14 gadīgu audžumeitu.

Zeks stāsta, ka par braukšanu dzērumā arestētais M. Forestals var saņem maksimums 10 gadus cietumā – iespējamais sods esot maigāks nekā gaidīts, jo atbilstoši Kalifornijas likumiem bojā gājusī meitiņa vēl neskaitās upuris, par cik vēl nebija dzimusi.

Markos Forestals

Tāpat, atbilstoši likumam, braukšana dzērumā netiek uzskatīta par apstākli, kas norāda uz slepkavību ar nodomu.

Pret šo likuma traktējumu ASV tagad Zeks cīnās.

Lasi arī: Lielā Dzimšanas dienas kāršu tabula – atrodi pēc tabulas savu kārti un atklāj patiesību par SEVI

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu kā traģiskos notikumujs tētis pavēstīja bērniem, un kā daudzi cilvēki tagad cenšas palīdzēt (plus video no notikumu vietas)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment