Zīdainis nomirst pēc kritiena no kruīza kuģa 11. stāva

FOTO: Getty / Primera Hora

Kāds zīdainis gājis bojā pēc tam, kad “nokritis” no kāda Karaliskā Karību jūras kruīza kuģa 11. stāva. 19 mēnešus vecais bērns no Indiānas kritis 150 pēdas līdz piezemējies uz Sanhuanā piestātnes, Puertoriko vakar pēcpusdienā.

Tiek uzskatīts, ka viens no vecvecākiem viņu turot, ir paslīdējis un nejauši izmetis mazo pa logu. Kāds pasažieris laikrakstam “Telemundo PR” sacīja:

 

“Es atskatījos brīdī, kad dzirdēju raudam māti. Tonalitāte, šis dabas sāpju kliedziens nav salīdzināms ne ar vienu citu kliedzienu.”

 

Laikraksts ziņoja, ka policija izmeklē nāves apstākļus.

FOTO: Primera Hora
FOTO: Primera Hora

Elmers Romāns no Valsts drošības departamenta pastāstīja, ka ģimene nav tikusi intervēta. Viņš izstāstīja avīzei, ka tā ir “skumja un traģiska aina” un ka viens no vecvecākiem pacēlis meiteni pie loga kā daļu no “spēles”. Kāds Karaliskais Karību jūras reģiona pārstāvis teica:

 

“Mēs esam dziļi apbēdināti par vakardienas traģisko atgadījumu, un mēs izsakām dziļu līdzjūtību ģimenei. Mēs esam darījuši pieejamu savu aprūpes komandu, lai palīdzētu ģimenei ar visiem nepieciešamajiem resursiem. Ievērojot viņu privātumu, mēs neplānojam sīkāk komentēt šo incidentu.”

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment