Zodiaka zīmes, kas ir zvērināti ienaidnieki. Uzziniet, vai jūsu tuvumā ir tādi cilvēki

 

 4. LAUVA UN VĒRSIS . Tā kā saskaņā ar likumu pretstati pievelk, Lauva un Vērsis varētu kļūt par izcilu pāri, taču, diemžēl, šiem diviem ir ļoti grūti sadraudzēties un biežāk neiespējami.

Lauvas nepieciešamība būt uzticīgam pret visiem kontrastē ar Vērša vajadzību darīt to, kas ir interesants tikai viņam un kas ļaus iegūt savējo. Turklāt arī Lauvas drosme un Vērša spītība neiet kopā. Viņi ir pārāk līdzīgi savā pārliecībā, taču tos joprojām bezgalīgi atdala viņu dažādās pasaules.

 5. VĒZIS UN ZIVIS ir ļoti jūtīgas zīmes. Katrs no tiem ir tik jutīgs, ka tos var klasificēt kā paaugstinātu jutību. Šķiet, ka tāpēc ir jēga būt draugiem. Bet… Neraugoties uz to, ka abi savā jūtīgumā ir vienādi, tieši veids, kā viņi izrāda savas jūtas, viņus fundamentāli šķir. Piemēram, Vēzis ir diezgan apmierināts, vienmēr paturot savas emocijas sevī. Savukārt Zivis izlaiž to visu, ļaujot ikvienam redzēt un zināt, kā jūtas.

Šī iemesla dēļ šīs divas zodiaka zīmes ir ienaidnieki vienkārši tāpēc, ka viņi nevar izturēt to, kā viņi dažādos veidos tiek galā ar savām jūtām un emocijām.

 6. AUNS UN AUNS. Dvīņi nav vienīgā zodiaka zīme, kas nevar saprasties ar sev līdzīgo!

Divi Auni ir vēl briesmīgāki par diviem Dvīņiem. Jo, kad divas aitas sanāk kopā, neviena no tām nekad nepiekāpsies otrai un neatzīs, ka viena no tām var kļūdīties. Īsāk sakot, cirks var beigties ar īstu katastrofu.

Stunda nav vienāda, un viņi jebkurā veidā saskarsies viens ar otru un sāks ienīst viens otru gadiem un gadu desmitiem. Starp citu, tam ir piemērs. Betta Deivisa un Džoana Kroforde. Google meklē un uzzini, kas ir konflikts starp diviem Auniem.

Lasi vēl: Zvaigznes norādīja uz zodiaka zīmēm, kas uzkāpa uz veiksmes astes, bet vēl par to nezina

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment