Vanga pareģo Putina slepkavības mēģinājumu un traģisku Trampa saslimšanu

Slavenā, aklā bulgāru mistiķe Baba Vanga kulta sazvērestības teorijas personība. Viņa nomira 85 gadu vecumā 1996. gadā, taču viņas katra gada prognozes joprojām ir saglabājušās. Viņa prognozēja, ka 2019. gadā Eiropas ekonomika sabruks, ASV prezidents Donalds Tramps saslims ar noslēpumainu slimību, kas izraisīs dzirdes zudumu un Krievijas prezidents Vladimirs Putins izdzīvos slepkavības mēģinājumu.

Neskatoties uz to, ka nu jau 12 gadus Vanga, kas paredzēja 9/11, Brexit un ISIS pieaugumu, ir atklātas viņas prognozes par 2019. gadu. Pēc Babas teiktā šogad divi no ievērojamākajiem pasaules līderiem būs briesmās. Krievijas prezidents Vladimirs Putins saskarsies ar viņa slepkavības mēģinājumu, slepkavību mēģinās īstenot kāds no viņa drošības komandas, un ASV prezidents Donalds Tramps zaudēs dzirdi mistiskas slimības dēļ, ziņo DailyMail.

Vanga ir kļuvusi par sazvērestības teorētiķu kulta personību. Viņa arī ir paredzējusi, ka milzīga zemestrīce – cunami iznīcinās lielu daļu Āzijas, un Eiropu sagraus katastrofāls ekonomisks sabrukums.

Vai kāds no šiem pareģojumiem varētu piepildīties?

Foto: InformOverload

Putins jau ir piedzīvojis vienu lielu slepkavības mēģinājumu apturēts pirms prezidenta vēlēšanām 2012. gadā. Tagad Krievijas prezidents ir nodrošinājis savu drošību ar augsti kvalificētu snaiperu komandu, kuras vienīgais uzdevums ir sargāt viņa dzīvību, tāpēc varbūt pats prezidents piekrīt Babas pareģojumam, ka vēl kāds slepkavības mēģinājums notiks 2019. gadā. Putinam arī ir jābūt sagatavotam milzīga meteorīta triecienam, saskaņā ar pareģes ziņojumu.

Foto: disclose.tv

Danaldam Trampam 2019. gads ir sagaidāms katastrofāls. Neskatoties uz Vangas paredzēto slimību, kas izraisīs sliktu dūšu, troksni ausīs, smadzeņu traumas un dzirdes zudumu, kāds no viņa ģimenes locekļiem arī cietīs autoavārijā.

Šogad tika ziņots, ka Amerikas diplomāti Kubā un Ķīnā ir cietuši no neizskaidrojama dzirdes zuduma un trokšņa ausīs, ko, iespējams, ir izraisījis radiofrekvenču / mikroviļņu elektromagnētiskais starojums.

Vēl viens no Vangas pareģojumiem ir masīvs Eiropas ekonomiskais sabrukums, par kuru varētu teikt, ka tas ir viegli nosakāms pēc Lielbritānijas aiziešanas no Eiropas Savienības.

Viņa arī uzskata, ka nākošajā gadā tiks piedzīvots vēl viens postošs cunami, kas varēt iznīcināt vairākas Āzijas valstis, tostarp Pakistānu, Indiju, Ķīnu, Japānu un Indonēziju. Indonēzijai šis jau ir bijis slikts cunami gads, kas izraisījis vissmagākos nāves gadījumus pēdējo desmit gadu laikā. Septembra cunami, ko izraisīja 7,5 ballu zemestrīce saplacināja Sulawesi salu, nogalinot 2100 cilvēku.

DayliMail raksta, ka citos savos pareģojumos Baba Vanga ir ziņojusi par pasaules bada izbeigšanos līdz 2028. gadam, Marsa kolonijas, kas iegūs kodolieročus līdz 2256. gadam un to, ka Zeme kļūs neapdzīvojama līdz 2341. gadam.

Avots: dailymail.co.uk

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment