Ar kādām zodiaka zīmēm Vanga bija atteikusies strādāt

Gaišreģe atteicās stāstīt un strādāt ar šim zodiaka zīmēm.

Zināms, ka bulgāru gaišreģe ne vienmēr labprāt atbildēja uz lūgumiem pēc personīgās pieņemšanas, turklāt varēja atteikt apmeklētājiem. Viņas praksē, kā arī citu ekstrasensu praksē bija gadījumi, pēc kuriem bija grūti un ilgi atgūties. Zīlniece nosauca trīs zodiaka zīmes, ar kurām strādāt ir diezgan grūti.

Skorpions

Pēc Vangas domām, šī zodiaka zīme atrodas augstāku spēku aizsardzībā – citiem vārdiem sakot, viņš pats diezgan labi prot lasīt informāciju un pasargāt sevi no ielaušanās savā jomā. Tāpēc Skorpions pretosies (apzināti vai nē), kad speciālists mēģinās piekļūt informācijai par viņu, un gaišreģim pēc šādiem seansiem nāksies sakopt un atjaunot spēkus. Un beigu beigās var sagaidīt nepatīkams pārsteigums – informācija var tikt sagrozīta.

Zivis

Pēc gaišreģa domām, šīm zīmēm palīdzība nav vajadzīga, viņas visu var izlemt pašas. Patiesībā tas varētu būt saistīts ar to, ka viņa baidījās no iejaukšanās viņu liktenī, jo ir zināms, ka, ja Zivis kaut kas sāpina, tās sāk atriebties un atriebties diezgan biedējoši un nepatīkami. Viņi cenšas slēpt informāciju par savu nepiedienīgo rīcību un rakstura iezīmēm, un, ja tiek tai piekļūts, viņi reaģē ļoti sāpīgi – noliedz, apvainojas, pārtrauc attiecības, bet dara to skaisti, it kā cilvēks “pamestu sevi” vai “apvainots pirmais” . Visticamāk, Vanga saprata šo īpašību – Zivju nevēlēšanos dzirdēt par sevi un savu dzīvi to, kam viņas nepiekrīt.

Lasi vēl: 2022. gada februāra vidū 5 zodiaka zīmju dzīve krasi mainīsies: viņi kļūs bagātāki un veiksmīgāki

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment