Bijušais iesloga draudzeni, piespiezdams viņu rīkoties kā suni – šokējoši, ko viņš lika viņai darīt

Sieviete ir stāstījusi, ka viņa ir bijusi spiesta rīkoties kā suns, kamēr viņu turēja gūstā viņas aizskarošais bijušais, pirms viņš lika viņai apēst uzacis un skropstas – un ar nazi nogrieza matus.

Daniela Dodsa šņukstēja, atstāstīdama mokošo uzbrukumu, ko veica Garijs Makneils.

Mis Dodsa teica, ka viņu atstāja ar zilumiem un pārplīsušu lūpu, kad Makneils ilgstoši uzbruka viņai mājās Lārvudā.

Un viņa teica, ka domāja, ka viņa tiks nogalināta uzbrukuma laikā. Sieviete samierinājās ar faktu, ka tiks nogalināta.

Taču viņa dzīvoja, lai pastāstītu par noziedzīgo uzbrukumu, sakot, ka tas beidzās tad, kad viņš aizmiga, tad viņai izdevās aizbēgt no sava īpašuma.

Sniegdama liecības šajā nedēļā Paislijas šerifa tiesas prāvā, mis Dodsa paskaidroja: “Viņš izrāva manas skropstas un gribēja, lai es tās apēdu. Viņš izrāva arī daļu no manām uzacīm.

Viņš pagrieza manu roku aiz muguras un iegrūda mani ar seju dīvānā. Pirms viņš mani mocīja bija arī daudz agresijas. Viņš turēja rokas man pie rīkles. Viņš uzlika arī segu pie rīkles, lai apturētu elpošanu, un es aizrijos.

Tas viss notika uz dīvāna, pirms viņš izrāva man skropstas. Viņš apsēdās man virsū un mēģināja iegrūzt tās man mutē. Es centos turēt muti ciet, cik ilgi vien iespējams. Man šķiet, ka es tās noriju.”

Mis Dodsa teica, ka uzbrukums no viņas guļamistabas pārcēlās uz virtuvi, kur Makneils izmantoja nazi.

Viņa paskaidroja: “Viņš man jautāja, vai es vēlētos matu griezumu. Es pazīstu Gariju, es zināju, ka nav jēgas teikt “nē” – tas notika. Viņš sagrāba mani aiz augšējā mezgla, nogrūda uz ceļiem, aizvilka uz virtuvi kā suni un lika man riet. Es biju uz ceļiem, un viņš rāva man matus.

“Viņš jautāja, kur es glabāju šķēres, un es teicu, ka man tādas nav. Viņš teica: “Labi, tad būs vajadzīgs virtuves nazis.” Viņš sagrāba mani aiz matiem un tos nogrieza. Tad viņš man jautāja, vai viņš ir “labs frizieris”, jo viņa mamma ir friziere. Es teicu “nē”, un viņš teica: “Man vajag vingrināties, tad mēģināsim vēlreiz!”. ‘ Viņš atkal nogrieza man matus – uz grīdas bija mani mati.

Man nebija nekādas jēgas cīnīties pretī, es domāju, ka viņš mani nogalinās. Es domāju, ka no rīta mani atradīs mirušu, tāpēc nodomāju: “Es zinu, kāds viņš ir, tikai turpināsim un beidzot izdarīsim to.”

Mis Dodsa teica, ka uzbrukuma laikā viņai izdevies aizbēgt līdz ārdurvīm un tikt ārā pa iekšējām ārdurvīm, bet viņa iesprūda verandā.

Viņa teica, ka Garijs, skraidot viņai pakaļ, pieķēris viņu verandā, atvilcis viņu atpakaļ uz dzīvokli un meties virsū.

Viņa paskaidroja: “Viņš sēdēja man virsū un uzdeva man jautājumus, un, par katru atbildi, kas viņam nepatika, viņš iesita man pa seju. Tas ilga apmēram 30 līdz 45 minūtes.

Atceros, ka izslēdzos, bet diezgan ātri attapos. Beidzot viņš ļāva man aiziet uz tualeti. Mis Dodsa teica, ka Makneils vēlāk esot gulējis un aizmidzis, un viņa pamanījusies viņu pārliecināt iedot viņai telefonu, kamēr viņš ir pa pusei bija aizmidzis.”

Viņa teica, ka izmeklējās pa visu māju, lai atrastu rezerves mašīnas atslēgu, jo otra atslēga atradās pie viņa, pirms sieviete pameta savu īpašumu un galu galā piezvanīja policijai, viņa uzrakstīja īsziņu draudzenei.

Dodsa teica, ka atgriezusies mājās tikai tad, kad policija viņai apstiprināja, ka Makneilam ir arests saistībā ar iespējamo uzbrukumu.

Avots: dailymail.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment