Pedofīla tēva meita atklāj, ka kopš sešu gadu vecuma viņa tikusi izvarota 4 reizes dienā un divas reizes palikusi stāvoklī

Pusaudze, kuras pedofila tēvs viņu izvaroja līdz pat četrām reizēm dien, ir atklājusi traumu, ko viņa pārcietusi bērnībā.

Drosmīgā Šenona Kliftona, kas tagad bija 18 gadus veca, atteicās no anonimitātes, lai atklātu zemiskos sitienus un seksuālu vardarbību, ar ko viņa tika pakļauta tēva rokās.

Pedofils Šeins Rejs Kliftons pirmo reizi izvarojis savu meitu, kad viņai bija tikai seši uz dzīvojamās istabas grīdas, vēsta “Mirror”.

Un, kad Šenonai bija 11 gadu, viņš viņu padarīja grūtu, taču piekāva meiteni līdz bezsamaņai, un viņa zaudēja bērnu.

Kad Šenonai apritēja 13 gadu, viņa uzzināja, ka atkal ir stāvoklī, bet Kliftons Googleds “šķobīja” un grozīja viņu,  spieda viņu veikt bīstamus vingrinājumus, lai atbrīvotos no bērna.

Kad Šenona bija devītajā grūtniecības mēnesī, kāda aizdomīga medmāsa skolā lūdza Šenonu uztaisīt testu, taču viņa atteicās.

Baidīdamies, ka tiks atklāti viņa šķebinošie noziegumi, Kliftons devās ceļā kopā ar savu meitu, sešas dienas notika abu meklēšana.

Divas dienas pēc tam, kad viņi tika atrasti, Šenona dzemdēja bērnu – tas bija gan viņas dēls, gan viņas brālis.

Kliftons saņēma minimālo sodu  – 15 gadu ilgu mūža ieslodzījumu par izvarošanu.

Pēc trim gadiem Šenona ir drosmīgi izvēlējusies runāt par pāridarījumiem cerībā palīdzēt tādiem kā viņa.

Viņa pastāstīja avīzei: “Viņš nozaga manu dzīvi. Viņš pārvērta to par murgu, no kura nespēju pamosties – izvarojot un sitot mani gadiem ilgi. Man bija bail un katru dienu sāpēja.”

Šenona saka, ka viņa “ienīst savu tēti”, bet joprojām skumst pēc viņa, jo viņš bija ģimenes loceklis, kas viņai bija bērnībā.

Kliftons ieguva aizbildniecību pār Šenonu, kuru viņš nodēvēja par “mazo princesi”, piecu gadu vecumā pēc tam, kad bija izšķīries ar viņas māti.

Taču viss ātri mainījās, un varmācīgais monstrs sāka viņu sist – pat apdedzināja ar dzelzi un sita ar āmuru.

Runājot par pirmo reizi, kad viņa tika izvarota, Šenona teica: “Viņš mani naktī uzcēla augšā un lika man gulēt uz grīdas manā naktskreklā. Tad viņš gulēja man virsū un vienkārši to izdarīja. Es sajutu visbriesmīgākās sāpes. Es kliedzu, lai viņš apklust, bet viņš to nedarīja. Pēc tam es tur gulēju un asiņoju. Es tik ļoti šņukstēju, ka tik tikko spēju paelpot.”

Kliftons pārliecināja meitu, ka regulārie izvarojumi ir kaut kas tāds, ko visi tēvi ir izdarījuši ar savām meitām.

Viņš piespieda Šenonu nodarboties ar seksu līdz pat četrām reizēm dienā un pat lika viņai to darīt mežā.

Viņa teica medijiem: “Viņš to nofilmēja un reiz lika man to skatīties. Es raudāju – tas bija tik briesmīgi.”

Kad Šennon dzemdēja savu bērnu, viņa teica, ka “iemīlēja viņu uzreiz”, bet konstatēja, ka tas “mulsina”, ka viņš ir arī viņas brālis.

Gadu pēc dzemdībām viņa pieņēma grūto lēmumu, lai viņš tiktu adoptēts, kamēr viņa uzturējās aprūpē.

Šenona tagad cieš no pēctraumatiskajiem stresa traucējumiem, un 16 gadu vecumā viņa mēģināja izdarīt pašnāvību. Taču ar audžuģimenes palīdzību viņa pārbūvē no jauna savu dzīvi.

Viņa piebilda: “Es nekad neuzzināšu, kāpēc mans tētis darīja to, ko darīja, bet mans mērķis ir palīdzēt citiem varmācīgiem upuriem, kas to izlasīja, lai viņi varētu atrast vajadzīgo palīdzību.”

Taču Šenona joprojām mīl tēvu kā “visu, kas viņai bija”.

Avots: dailymail.com.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment