Bīstams maijs: 7 mēneša dienas, kas mūs ieprogrammē neveiksmei

21. maijs – Saules un Merkura savienošanās diena

Tā būs Saules un Saules sistēmas pirmās planētas iekšējā saikne. 21. datumā astrologi stingri neiesaka veikt dārgus pirkumus, mainīt nākotnes plānus. Lielas nepatikšanas gaida bezatbildīgus un vieglprātīgus cilvēkus. Šajā dienā būs daudz atlaišanas, aizrādījumu, naudas sodu.

23. maijs — Merkurs ieiet Vērša zīmē

Šī pāreja notiks planētas retrogrādas kustības augstumā. Līdz 12. jūnijam astrologi stingri iesaka neriskēt un palikt pūces komforta zonā. 23. maijā jaunu biznesu labāk nesākt, darījumus neslēgt un papīrus neparakstīt. Planēta zaudēs lielāko daļu savas pozitīvās enerģijas, tāpēc iespējami plānošanas traucējumi un nelielu nepatikšanu parādīšanās visās dzīves jomās.

29. maijs — Marsa konjunkcija Jupiters

Marss un Jupiters satiksies Auna zīmē. Šis savienojums būs ārkārtīgi bīstams komunikācijas un darba jomām. Marss padarīs mūs pārlieku pārliecinošus un nepiekāpīgus, un Jupiters daudziem no mums liks mēģināt sevi apliecināt uz citu rēķina. Vārdu sakot, diena ir ārkārtīgi bīstama saziņai starp cilvēkiem no dažādām sociālajām grupām. Iespējami konflikti starp jauniem un veciem cilvēkiem, starp vīriešiem un sievietēm, priekšniekiem un padotajiem. Esiet ļoti uzmanīgs savos vārdos un darbos.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes, kurām dramatiski veiksies 2022. gada maijā

Leave a Comment