“Daudzi tagad paliks bez nekā,” Tamāras Globas prognozes 2022. gada jūnijam

Šopavasar steidzami jāseko līdzi situācijai un jāņem vērā profesionālu astrologu viedoklis, pastāstīja slavenākā astroloģe Tamāra Globa.

Ko zvaigznes mums sola tuvākajā nākotnē
Palīdzēt saviem līdzpilsoņiem, lai viņi ātri izprastu vidi, tā, pēc Tamāras Globas, ir viņas misija, jo tikai profesionāls astrologs var pēc iespējas precīzāk paredzēt gaidāmo notikumu iznākumu. Izpildot savu misiju, pazīstams astrologs, analizējot informāciju, prognozē un sniedz padomus visu zodiaka zīmju cilvēkiem.

Viņas prognozes kļuva īpaši pieprasītas jūnija sākumā, kad līdzcilvēkiem bija steidzami nepieciešams atbalsts un viņi daudz biežāk sāka vērsties pēc profesionālas palīdzības.

Astroloģe jau sen izteica brīdinājumu par 2022. gadu. To, ka šogad cilvēku bēdām būs daudz iemeslu, tostarp klimata pārmaiņas, nestabila politiskā situācija, finansiālas problēmas un citi.

“Pasaulei laika posms no 2022. līdz 2023. gadam būs nemierīgs. Viss krasi mainīsies: daudzi tagad paliks bez visa. Un tie, kam nekā nebija, īstajā brīdī izmantos jaunas iespējas: tehnoloģijas, finanšu plūsmas un struktūras… arī 2023. gada sākumā.”

Tamāra Globa uzskata, ka pasaulei grūtākais 2022. gadā būs jūnijs. Vasaras sākums jums būs jāpārvar galvenās grūtības, nekavējoties jāatrisina strīdīgās problēmas.

“Šomēnes pasauli gaida daudzas negaidītas provokācijas. Sitieni “būs” no visām pusēm, tāpēc jābūt piesardzīgiem. Bet vasaras beigās varēs atpūsties, jo būs klusums.

Nākamajā mēnesī, pēc astroloģes teiktā, turpināsies jau agrāk iesāktās starptautiskās sarunas, kurās piedalīsies arī eksperti un aktīvisti, kas negatīvi ietekmēs diskusiju. Tomēr Tamāra iesaka nekrist panikā, nezaudēt veselo saprātu un veikt visus pasākumus, lai izvairītos no jebkāda veida konfliktsituācijām.

Lasi vēl: Fantastiska veiksme: nosauktas zodiaka zīmes, kurām veiksies 2022. gada vasarā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment