“Daudzi tagad paliks bez nekā,” Tamāras Globas prognozes 2022. gada jūnijam

“Tirdzniecības attiecības un to finansiālā sastāvdaļa maija beigās krasi mainīsies, un arī šie notikumi pārcelsies uz jūniju.”

Pēc Tamāras Globas domām, sākot ar 2024.gadu, viss atgriezīsies savās sliedēs, tikai tad pasaule var sagaidīt kaut kādu stabilitāti. Līdz tam nākamajos divos gados viņi dzīvos viņiem ļoti sarežģītos apstākļos, ņemot vērā gaidāmo preču un pakalpojumu cenu kāpumu uz zemāku algu un darba vietu skaita samazināšanās fona.

Kā teica astroloģe:

“Nākamais gads būs “tukšs” – cilvēki paliks bez nekā. Bet ir ļoti svarīgi izturēt šo izšķirošo gadu, pēc kura iestāsies miers pasaulē. 2024. gads nesīs atvieglojumu. Tas būs finansiālas, ekonomiskās un sociālās labklājības gads.

Pilnīgas laimes iestāšanos pasauli sajutīs tikai tuvāk 2026. gadam, kad veidosies jauna sistēma, tā sauktā Globa “atvērtā pasaule”. Šobrīd viņiem būs iespēja brīvi ceļot, jo valstīm būs pienākums īstenot pasākumus robežu atvēršanai, vīzu režīma atcelšanai vai vienkāršošanai.

Lasi vēl: Horoskops jūlijam: pastāstām, kas sagaidāms katrai zvaigžņu zīmei. Kādam veiksies mīlestībā, bet kādam finansēs

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment