Jaunietis nogalina pedofilu priesteri

FOTO: CEN / Google

Tika arestēts pusaudzis aizdomās par priestera spīdzināšanu un nogalināšanu, iegrūžot krucifiksu rīklē, līdz priesteris nosmaka. 

Tiek apgalvots, ka 19 gadus veco jaunieti katoļu priesteris Rodžers Matassoli ļaunprātīgi izmantojis. Tāpat arī mācītājs reiz esot seksuāli izmantojis arī jaunieša tēvu.

91 gadu vecais reliģiskais līderis tika apsūdzēts vismaz 4 zēnu seksuālā uzbrukumā no 1960. līdz 2000. gadam, taču pastāv arī bažas, ka viņa upuru skaits ir daudz reižu lielāks.

Sākotnēji viņš tika atstādināts no amata Francijā, taču vēlāk parādījusies “kļūda”, kas nozīmēja, ka viņš bija turpinājis strādāt līdz pat pagājušajam gadam. Pagājušajā mēnesī Matassoli tika atrasts mājās miris ar krucifiksu, kas iegrūsts viņa rīklē. Uz līķa bija redzamas arī spīdzināšanas pazīmes.

FOTO: CEN

Aizdomās turamais, kas sabiedrībai šobrīd zināms tikai kā Aleksadrs, vispirms tika arestēts brīdī, kad viņš vadīja priestera automašīnu. Jaunietis tika nogādāts slimnīcā psihiatrisku iemeslu dēļ.

Ceturtdien viņam oficiāli tika izvirzīta apsūdzība par slepkavību, paziņoja kriminālvajāšanas dienests Senlisas pilsētā.

Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēstī, ka Aleksandrs pie upura strādājis par apkopēju. Viņam esot bijusi jātīra māja kailam. Jaunieša tēvs sacīja, ka Matassoli ārstēšanas metodes tikai pasliktinājušas dēla garīgās veselības problēmas.

 

Nākošajā lappusē lasi, kāpēc priesteris iepriekš tika sveikā cauri

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment