Jaunietis nogalina pedofilu priesteri

FOTO: Google

Tiek uzskatīts, ka priesteris kā bērnu vardarbīgi izmantojis arī Aleksandra tēvu Stefanu (pseidonīms), kā rezultātā Aleksandra vectēvs izdarīja pašnāvību, kad uzzināja par notikušo.

Ziņots, ka arī Stefans mēģinājis atņemt sev dzīvību un franču medijiem sacīja:

 

“Šis vīrietis ir satricinājis visu ģimeni.”

 

Tiek ziņots, ka Aleksandrs ir izmantojis savas tiesības klusēt, un policija izmeklē, vai Matassoli nāve bija atriebības akts. Aizdomās turētais izmeklētājiem ir norādījis, ka viņš neatceras notikumus, par kuriem viņš tiek turēts aizdomās.

FOTO: CEN

 

Pēc priestera slepkavības Bovē bīskaps Žaks Benoits – Gonnins tika citēts vietējos plašsaziņas līdzekļos, sakot, ka Matassoli tika atstādināts no pienākumiem 2009. gadā pēc tam, kad parādījušies apgalvojumi par bērnu ļaunprātīgu izmantošanu. Tomēr konfliktējošie vietējo plašsaziņas līdzekļu ziņojumi arī norāda, ka 2009. gads bijis gads, kad priesteris pensionējās vecuma dēļ.

Vēlāk arī atklājās, ka Bovē bīskaps, iespējams, turpināja Matassoli maksāt algu līdz 2018. gadam, neskatoties uz Aleksandra, viņa tēva un divu citu iespējamo upuru liecībām par ļaunprātīgu izmantošanu.

Ziņojumos apgalvots, ka priesterim bija ļauts turpināt darbu “baznīcas kļūdu” un bīskapa dēļ, kas aizkavējās šī jautājuma risināšanā.

 

Avots: Metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment