Māte domāja, ka viņas meita ir mirusi, taču pēc tam viņa meitu atrada asins izmirkušā gultā pēc slimīga uzbrukuma

Māte domāja, ka viņas meita ir nogalināta, taču pēc tam atrada viņu asiņainā gultā pēc uzbrukuma par čipsu paciņu.

Džeida Daniela bija tikai pāris metru attālumā no savas mājas, pirms viņai uzbruka Vreksemā. 31 gadu veci sievieti ap plkst. 2:00 no rīta apturēja kāds vīrietis un sievieti, pēc tam uzbruka. Māte Treisija Džonsa atrada savu meitu klātu vienās asinīs un zilumos. Džeida tika aizvesta uz slimnīcu, kur paziņoja, ka viņai ir lauzts žoklis.

Viņa gāja mājās un bija tikai piecu minūšu attālumā, pārskatīja telefonā Facebook, līdz viņai virsū uzskrēja kāds pāris. Vīrietis lūdza viņai čipsi, meitene iedeva, taču šajā situācijā kaut kas nešķita pareizi. Drīz vien sieviete, kas bija kopā ar puisi, iesita gan viņam, kad Džeidai. Ir aizdomas, ka sievietei bijušas augstpapēžu kurpes, jo Džeidas galvā ir smaga brūce.

Foto: Daily Post Wales

Par meitenes stāvokli mātei paziņoja Džeidas mājkalpotāja. Māte sacīja:

“Kad es tur nonācu, izskatījās, ka viņa ir noslepkavota, jo gulta un viņas ķermenis pilnībā bija noklāts ar asinīm, viņa visa bija vienos zilumos. Mēs domājam, ka viņa atrāpoja līdz mājām un zaudēja samaņu.”

Cietusī divu bērnu mamma tika aizvesta uz slimnīcu, kur paziņoja par vaļēju žokļa lūzumu. Viņai bija astoņas šuves zem acs un sešas virs tās. Viņa bija jāpārved uz citu slimnīcu savainojumu dēļ, tur viņai bija arī sarunāta tikšanās ar darba komandu, kas parūpēsies par Džeidas seju. Viņas seja ir tik pietūkusi un nobrāzta, ka jāveic operācija, jo acs augšgalā ir trombs. Turpmāk viņas veselības stāvoklis tiks uzraudzīts slimnīcā.

Māte Treicija komentēja, ka ārsti šobrīd vairāk neko nevar darīt ietas labā, jo uz viņas sejas ir liels pietūkums. Policija ir lietas kursā par notikušo.

Savā Facebook profilā Džeita rakstīja: “Es vēlos pateikties visiem jums par labajiem vārdiem un rūpēm. Es joprojām cenšos atbildēt uz visām ziņām, taču es joprojām neredzu, kā pareizi turēt telefonu, man ir ļoti lielas sāpes, taču man ir labi, paldies vēlreiz par dalīšanos, turam īkšķus, lai viņi tiktu notverti xxx.”

 

Avots: dailymail.com.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment