Māte pamet dienu vecu zīdaini uz kāda dzīvokļa sliekšņa ar zīmīti: “Viņa tēvs centās mūs nogalināt”

FOTO: Google Maps

Likumsargi iztaujājuši kaimiņus, vai apkārtnē nav ievērota kāda sieviete stāvoklī. Kāds “Willow Key” apartamentu iemītnieks Klīvs Petrgeivs sacīja:

“Mana kaimiņiene sacīja, ka viņa bija virtuvē, gatavoja brokastis, līdz izdzirdēja raudam bērnu. Viņa pie sevis nosacīja, ka šeit nevajadzētu būt nevienam bērnam uz grīdas, kurš tā raudātu. Un kad viņa atvēra durvis, viņa ieraudzīja mazuli.”

 

Policija jaundzimušo aizveda uz Arnolda Palmera bērnu slimnīcu un sacīja, ka viņam ar veselību viss ir labi. Varas iestādes sacīja, ka viņi joprojām meklē bērna māti, lai pārbaudītu viņas veselības stāvokli un noskaidrotu, vai viss ir kārtībā.

Floridas “Drošās Debesis” štata likums ļauj cilvēkiem likumīgi, ar anonimitāti un bez soda atteikties no jaundzimušajiem mazuļiem izraudzītās un drošās vietās, tostarp slimnīcās un ugunsdzēsēju stacijās. Likums tika pieņemts pirms 19 gadiem un kopš tā laika 310 mazuļi ir likumīgi un droši atstāti, taču 63 ir pamesti nelegāli, sacīja Oviedo ugunsdzēsēju priekšnieks Larss Vaits.

Orlando policijas seržants sacīja, ka māte esot pārkāpusi likumu, atstājot mazuli pie svešinieka dzīvokļa durvīm, nevis slimnīcā vai ugunsdzēsēju nodaļā. Viņš teica:

“Šajā gadījumā tā ir mātes nevērība. Nopietnākos gadījumos bērniņam var rasties trauma vai pat iestāties nāve, kas var izvērsties slepkavībā. Tas ir ļoti nopietni. Jūs runājat par 1 dienu vecu zīdaini, kas nevar par sevi parūpēties.”

 

 

Avots: Metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment