Mazā meitenīte bija gatava atdot visu savu naudu, lai palīdzētu slimajam brālītim – aizkustinošs stāsts

„Es nezinu,” atbildēja Tesa, kuras acs kaktiņos parādījās pirmās asaras. „Es tikai zinu, ka viņš ir patiešām slims un māmiņa saka, ka viņam ir nepieciešama operācija. Bet mans tētis nav spējīgs to apmaksāt, tādēļ es gribu palīdzēt ar visu, ko esmu iekrājusi,” noteica Tesa.

„Un cik daudz tev jau ir,” jautāja vīrs.

Tesa pārliecinoši atbildēja: „Viens dolārs un vienpadsmit centi. Tā gan ir visa nauda, kas man tagad ir, bet es varu aiziet un dabūt vēl.”

Bet vīrs smaidoši teica: „Kāda sagadīšanās… dolārs un vienpadsmit centi ir tieši tik daudz, cik nepieciešams, lai nopirktu brīnumu mazajam brālītim.” Viņš pasniedza Tesai roku un teica: „Aizved mani pie saviem vecākiem. Es gribu apskatīt tavu brāli un satikt tavus vecākus. Sapratīsim, kāds brīnums tavam brālītim ir nepieciešams.”

Šis labi ģērbtais vīrs bija ārsts Karltons – ķirurgs, kas specializējies neiroķirurģijā. Operācija, ko viņš veica Tesas brālim Andrejam, noritēja veiksmīgi. Bez komplikācijām. Ārsts nepieprasīja vecākiem samaksu par operāciju. Un drīz vien Andrejs bija atpakaļ mājās.

Vecāki laimīgi runāja par notikumu gaitu, kas bija novedusi viņus pie šī laimīgā iznākuma.

„Operācija,” čukstēja Tesas māte, „tā patiesi bija īsts brīnums. Es domāju, cik gan tā izmaksāja..?”

Un Tesa smaidīja. Viņa zināja, kāda ir brīnuma cena…

Lasi vēl: Bīstamākās zodiaka zīmes pēc šķiršanās – šeit ir reitings!

Viens dolārs un vienpadsmit centi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment