Mazulis nomirst nedēļu pēc mammas nogalināšanas, kad viņus abus notrieca automašīna

Foto: LNP

Slimnīcā miris jaunās māmiņas dēls, kuru notrieca automašīna, kad viņi šķērsoja ceļu.

Lučiano Ņūmens bija tikai astoņus mēnešus vecs, kad guva kritiskas traumas sadursmē Pendžemā, Dienvidlondonā. Viņš tika notriekts pagājušās svētdienas vakarā, kad viņa mamma Nikola (23) stūma ratiņus pāri ceļam.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ņūmena nomira notikuma vietā, un viņas mazulis tika steigšus aizvests uz slimnīcu nopietnā stāvoklī pēc tam, kad cieta no dzīvībai bīstamām traumām. Nikola un viņas draugs Čārlijs Bjanko-Ešlijs (25) ir bērnības sirdsāķīši, kuri satiekušies jau gadiem ilgi un ir pideāli piemēroti viens otram, sacīja Čārlija māte Gabriella.

Kāds kaimiņš, kas atradās netālu no notikuma vietas

Viņas pēdējie vārdi bija kliedzieni “Kur ir mans bērns? Kur ir mans bērns?” Tas notika uzreiz pēc neatliekamās palīdzības dienestu ierašanās. Bet viņi turēja viņu vienā un tajā pašā vietā, nekustināja, tāpēc es zināju, ka viņa diez vai izdzīvos.

Sākumā dzirdēju kliegšanu un strīdus, un man šķita, ka tie ir kaimiņi, kas strīdas. Kad es paskatījos ārā, garāmgājējs turēja bērnu, lai apturētu šoferi no trieciena punkta.

 

Foto: LNP

Automašīnas vadītājs, kurš, kā tiek uzskatīts, viņus notriecis, arī aizvests uz slimnīcu, taču viņam nebija dzīvību apdraudoši ievainojumi, kā arī viņš palīdzēja policijai ar viņa paša  nopratināšanu.

Policijas pārstāve

Atrasta automašīna, kas bijusi iesaistīta sadursmē ar māti un zīdaini ratiņos. Neskatoties uz virsnieku un mediķu pūlēm, māte tika pasludināta par mirušu notikuma vietā.”

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment