Mīlgrāvī vīrietis pa ielu velk paklājā ietītu līķi, pirms tam ar nogalināto atzīmējis meitiņas dzimšanu

FOTO: iStock

LNT ikvakara raidījumā “Degpunktā” tika ziņots par kādu aizdomīgu vīrieti, kurš vakarā pa ielu mierīgi vilcis paklājā ietītu līķi. Aculiecinieks, kurš tobrīd devies ar automašīnu uz “copi” pa Ezera ielu, uzreiz pamanījis vīrieša savādo uzvedību, tāpēc nekavējoties jau zvanījis policistiem. 

Makšķernieka uzmanību pievērsis paklājs, ko vīrietis tobrīd vilcis pa zemi. Sākotnēji nevarējis saprast, vai paklājā ietītas mantas vai cilvēks. Nepārliecinoties par to, kas tur īsti atrodas, aculiecinieks uzreiz zvanījis policijai un labi vien ir, ka tā, jo brīdī, kad zvanītājs apstājies pie vainīgā, tas meties bēgt, bet, viņam par nelaimi, bija redzams, ka paklājā ievīstīts cilvēka ķermenis.

Policistus patīkami pārsteidza nepieredzējušais aculiecinieks, kurš konkrētajā situācijā nebija apjucis un, līdz likumsargu ierašanās brīdim, sekojis bēglim un policistiem devis norādes par vīrieša gaitām. Pateicoties aculieciniekam, noziedznieks tika notverts, jo bez viņa palīdzības likumsargiem tas nebūtu izdevies.

Vainīgais, kurš ir dzimis 1978. gadā, šobrīd ir aizturēts. Viņš jau pirms tam ir bijis policijas uzraudzībā, jo veicis dažādus likumu pārkāpumus, kā arī 20 gadus no sava mūža jau ir pavadījis cietumā.

 

Nākošajā lappusē uzzini, kā tika noslepkavots pudeles brālis

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment