Mīlgrāvī vīrietis pa ielu velk paklājā ietītu līķi, pirms tam ar nogalināto atzīmējis meitiņas dzimšanu

Bēgšanas brīdī, vainīgais nometis lielo nastu un bēdzis tālāk, taču uz vietu, kur nomests paklājs ar līķi, devušies eksperti, kuri arī konstatējuši, ka mirušajam vīrietim iestājusies nāve pēc tam, kad viņam ar nazi iedurts kājā, kā rezultātā viņš noasiņojis nesaņēmis nepieciešamo palīdzību. Pēc brīža notverts arī pats vaininieks, kurš arī nolēmis kriminālpolicistiem vaļsirdīgi atzīties noziegumā.

Vīrietis pastāstījis, ka dienu iepriekš viņš kļuvis par tēvu meitiņai, tāpēc kopā ar draugu nolēmuši to atzīmēt. Svinēšanā, protams, tika iesaistīti alkoholiskie dzērieni, pēcāk izcēlies strīds, kura laikā talkā nācis nazis.

Likumsargi ir pateicīgi aculieciniekam, kurš palīdzējis notvert ļaundari.

Ezera ielas iedzīvotāji visi ir zinājuši par slepkavību. Sieviete, kas dāvājusi slepkavam bērniņu, ir daudzbērnu māmiņa, kura pati  notikuma brīdī atradusies dzemdību namā. Kaimiņiene Liene sacīja:

 

“Viņš ir ”sēdējis”, tikai pavisam nesen atbrīvots. Viņš ”sēdēja” par slepkavību, un tagad viņu atkal ietupinās par to pašu. Viņu noķēra.”

 

Liene raidījumam ir arī gatava parādīt ceļu, pa kuru tika vilkts noslepkavotais vīrietis. Iedzeršana un noslepkavošana notikusi kādā dzīvoklī otrajā stāvā. Pēc nozieguma izdarīšanas, vainīgais ietinis draugu paklājā un vilcis to lejā pa kāpnēm. Jaunajam tētim līķi izdevies izvilkt cauri pagalmam un vārtrūmei, taču jau uz ielas viņš sev pievērsa uzmanību un tika pamanīts.

Kaimiņiene stāsta, ka dzirdējusi, kā liktenīgās dienas naktī trīs reizes braukājuši policisti un skraidījuši eksperti. Vīrietis tik nesen iznācis no ieslodzījuma vietas un nu jau atkal tur atgriezīsies.

“Degpunktā” informē, ka, ja tiesa būs žēlīga, tad vainīgais no cietuma iznāktu tieši uz meitas pirmo skolas dienu, taču ja tā nebūs tik vēlīga, tad varmākam pienāksies maksimālais sods – dienas gaismu ieraudzītu tikai 2039. gadā un brīvībā sagaidītu 61. dzimšanas dienu.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment