Nigēriešu mazulis, par kuru pārdzīvoja visa pasaule. Kā viņš izskatās tagad

Anna Ringgrēna Lovena nodibināja labdarības organizāciju “Ceru zeme” un izglāba daudzus bērnus. Bet šo nigēriešu zēnu iegaumēja visā pasaulē. Annas fotogrāfija ar viņu bija aplidojusi lielus pasaules medijus un piespieda miljoniem cilvēku sirdīm sarauties.

Vecāki viņu pameta māņticības dēļ

2016.gada janvārī Anna Ringgrēna Lovena bija atradusi uz ielas trīs gadus vecu zēnu. Vecāki viņu pameta, jo uzskatīja, ka mazajā pasaulē ir ļauns gars.

Bērns neēda un nedzēra, mazais ķermenītis izskatījās pēc skeleta. Annas foto, kas dzirdīja puiku ar ūdeni, nonāca Tīklā un izplatījās visā masu informācijas līdzekļos. No tā brīža par mazuli pārdzīvoja viss pasaule.

Brīvprātīgie viņu nosauca par Houpu, ka tulkojumā nozīmē “cerība”.

Houps bija briesmīgā stāvoklī, kad mēs viņu izglābām. Viņš smagi saslima un slimoja ar daudzām slimībām. Pirmās divas hospitalizācijas nedēļas viņš bija kritiskajā stāvoklī. Mēs nezinājām, vai viņš izdzīvos vai ne.

Ikdienas asins pārliešana, IV un medikamenti palīdzēja. Bērns atveseļojas. Vecākus tā arī neatrada, Houpam rīkoja labdarības organizāciju “Ceru zeme”, un Anna periodiski ieradās apciemot jau pieaugušo zēnu.

Houps ir vesels un laimīgs

Šodien viņam ir 9 gadi. Anņa stāsta, ka Houps ir ļoti dzīvespriecīgs, patīk pozēt kameras priekšā un katrā attēlā spīd kā zvaigznīte.

Pat skatoties uz fotogrāfijām, kurās viņš redzams pirms sešiem gadiem, kurās viņš ir stipri novārdzis, Houps smaidīja. Viņš lepojas, ka varēja iet šo ceļu – un netur ļaunu prātu uz saviem bioloģiskajiem vecākiem.

“Mans mazais skaistais varonis”, – Anna aizkustinoši paraksta zēna fotogrāfiju.

Lasi vēl: Horoskops 2021. gada decembrim: saules aptumsums un padomi visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment