Par “Bite Latvija” jauno izpilddirektoru kļūst Arūnas Mickevičs

Par IKT pakalpojumu sniedzēja “Bite Latvija” jauno izpilddirektoru kļuvis Arūnas Mickevičs (Arūnas Mickevičius), kurš amatā stāsies šī gada jūlija beigās, kad darbu uzņēmumā beigs līdzšinējais tā izpilddirektors Kaspars Buls.

“Mūsu akcionāri ir apņēmušies palikt reģionā un turpināt ieguldīt mūsu biznesā. Diemžēl Kaspars Buls, kurš nerentablu, mazu uzņēmumu pārvērta par ļoti veiksmīgu biznesu, panākot, ka “Bite Latvija” šodien ir viens no vadošajiem darba devējiem Latvijā, pēc 17 uzņēmumā nostrādātiem gadiem ir nolēmis ļauties citiem izaicinājumiem. Visas “Bite Grupas” vārdā es pateicos Kasparam par viņa nozīmīgajiem sasniegumiem,” saka Pranas Kuisis (Pranas Kuisys), “Bite Grupas”, kas kontrolē arī “Bite Latvija”, izpilddirektors.

P. Kuisis piebilst: “Mūsu Latvijas biznesa nepārtrauktība ir ļoti svarīga, un es priecājos, ka “Biti Latvija” turpinās vadīt profesionālis, kurš jau līdz šim darbojies uzņēmumā. Arūnas Mickevičs labi pārzina mūsu biznesu, un es novēlu viņam un viņa komandai veiksmi.”

“Kaspars ir pacēlis latiņu ļoti augstu. “Bite Latvija” šobrīd ir ļoti veiksmīgs uzņēmums, tāpēc būtiska stratēģijas maiņa nav nepieciešama. Protams, es arī skatos uz dažādām iespējām attīstīt mūsu uzņēmumu vēl vairāk,” saka A. Mickevičs.

Jaunieceltais “Bite Latvija” izpilddirektors ir strādājis “Bite Grupā” pēdējos 15 gadus, kā pēdējo ieņemot “Bite Lietuva” mārketinga direktora amatu.

A. Mickevičs papildina: “Mūsu uzņēmuma ilgtermiņa mērķis ir kļūt par “triple play” operatoru, kas vienkopus nodrošina lielāko daļu savienojamības” izklaides un biznesa risinājumu.”

“Šodien “Bite Latvija” ir ļoti atšķirīgs uzņēmums no tā, kāds tas bija, kad es tam pievienojos pirms vairāk nekā 17 gadiem. Tas ir viens no veiksmīgākajiem uzņēmumiem Latvijā, kas ievērojami pārsniedz savu sākotnējo mērķi būt tikai mobilo sakaru operatoram. Esmu ļoti lepns par savu komandu, kas palīdzēja izveidot “Bite Latvija” tādu, kāda tā ir šodien. Pēc tik daudziem gadiem uzņēmumā esmu laimīgs, ka beidzot varēšu veltīt savu dzīvi ģimenei, vaļaspriekiem un hobijiem,” stāsta Kaspars Buls.

Baltijas vadošais telekomunikāciju un mediju uzņēmums “Bite Grupa” 1.jūnijā iecēla Pranasu Kuisi par jauno izpilddirektoru. Viņa iepriekšējo amatu “Bite Lietuva” izpilddirektora amatā uzņemsies bijušais uzņēmuma tehnoloģiju direktors Gints Butēns (Gintas Butėnas).

Savukārt Giedrius Skliutas (Giedrius Skliutas), “Bite Lietuva” pārdošanas direktors, tiks iecelts par “Bite Grupas” pārdošanas direktoru, pārraugot pārdošanas apjomus koncerna telekomunikāciju biznesā.

“Bite Grupa” piedāvā apvienotus mobilo sakaru, fiksētos platjoslas un maksas televīzijas pakalpojumus, kā arī mediju saturu un TV pakalpojumus. 2005.gadā dibinātajā “Bite Grupā” ietilpst “Bite Lietuva”, “Bite Latvija”, “TV3 grupa”, “Baltcom”, “Mezon” un citi meitas uzņēmumi.

“Providence Equity Partners”, globālais privātā kapitāla uzņēmums, 2015.gadā investēja “Bite Grupā”. Uzņēmuma galvenais mērķis ir investīcijas medijos, komunikācijās, izglītībā un tehnoloģijās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment