Paziņotas Vangas sensacionālās prognozes 2022. gadam Krievijai un pasaulei

Pareģotāja redzēja drūmu nākotni.

 

Vangas prognozes 2022. gadam nerada šaubas, ka tas kļūs par vienu no grūtākajiem Krievijai un visai pasaulei. Notikumiem, kuriem šobrīd ir lemts piepildīties, bija ilgs pandēmijas un ekonomikas lejupslīdes periods. Aklā bulgāru praviete vairākkārt brīdinājusi, ka ir pienācis laiks cilvēkiem atteikties no tiekšanās pēc naudas, pārtraukt kapitālistu karus un attīstīt zinātni cilvēces labā.

Vanga prognozēja, ka pasaule mainīsies līdz nepazīšanai. “Siltumu nomainīs ledus, un ledāji izkusīs” – šī prognoze piepildījās. Āzijas valstīs pirmo reizi pēc ilgāka laika uzsniga sniegs, bet Rietumvalstīs bija bezprecedenta snigšana. Turklāt ir paātrinājusies ledāju kušana. “Sibīrija un Tālie Austrumi sadegs,” prognozēja arī gaišreģis. Un regulārie ugunsgrēki kļūst par apstiprinājumu viņas vārdiem. Taču klimata pārmaiņas nav vienīgais draudīgais bulgāru pareģojums.

 

Vangas prognozēs 2022. gadam ir daudz biedējošāki apraksti. “Nāks slimība, no kuras cilvēki kritīs ielās. Nāks tumša, tumša diena. Miljoniem mirs,” ir tikai daļa no sensacionālā Vangelijas Gušterovas pareģojuma. Gaišreģis paredzēja ne tikai pandēmiju, bet arī zināmu kataklizmu, kas kļūs par daudzu Zemes cilvēku “bende”.

Lasi vēl: “Tas ilgs septiņus gadus”: Vanga prognozēja notikumus Ukrainā 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment