Pazudusi sieviete rozā pidžammā, kas pārkritusi pār kruīza kuģa bortu

FOTO: REX

Vakar agri no rīta tika uzsākta kādas sievietes meklēšana, kas, kā tiek ziņots, pārkritusi pār bortu no luksusa kruīza kuģa.

Pazudusī persona, kas bija korejiešu tautības un ģērbusies rozā pidžammā, nozuda pēc tam, kad vecāki bija viņu redzējuši ap vieniem naktī. Viņi paziņoja, ka viņa esot palikusi uz balkona, pēc tam, kad paši iegājuši iekšā, lai dotos gulēt.

Tiek uzskatīts, ka meitene kritusi pār bortu, kuģim kuģojot starp Menorku un Maljorku. Kāda pasažiere, 20 gadus vecā Rebeka Sanderlina Weather.com teica:

 

“Es esmu uz Norvēģijas Epic kruīza kuģa Vidusjūrā, un mēs visu dienu meklējam pasažieri, kura vakar nokrita pāri bortam. Cilvēki saka, ka tā bijusi amerikāņu pusaugu meitene. Aptuveni pulksten 8.30 kapteinis pa skaļruni teica, ka kuģis pagriezies, lai dotos atpakaļ meklēt pasažieri, kura, pēc pierādījumiem, esot izkritusi pār bortu.

 

Pēc apmēram divu stundu kuģošanas viņš atkal piegāja pie skaļruņa, lai paziņotu, ka mēs esam tajā rajonā, kurā viņa nokritusi pāri bortam. Kapteinis aicināja visus pasažierus doties uz klāja pie margām un meklēt viņu ūdenī. Viņš pastāstīja, ka viņa pēdējo reizi redzēta rozā pidžamā, taču viiņš mums nestāstīja ne par viņas vecumu, ne arī par citiem sīkumiem.”

 

Tūkstošiem pasažieru stundām ilgi stāvēja pie margām. Mēs visu dienu esam uzturējušies tajā vietā, nevis kustējušies.

8. jūnija agrā rītā pieaugusi korejiešu viešņa pārkrita pāri bortam, kamēr kuģis kuģoja no Kannām, Francijas uz Palmu de Maljorku Spānijā. Tiklīdz tika sagatavots ziņojums, iestādēm tika paziņots un veikta meklēšanas un glābšanas operācija.

 

“Meklējumi ir beigušies, un, diemžēl, sieviete nav atrasta.Mūsu domas un lūgšanas ir ar indivīda ģimeni šajā grūtajā laikā.”

 

Avots: Metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment