Pilots pēc pacelšanās atgrieza lidmašīnu atpakaļ lidostā un vienam no pasažieriem tika lūgts atstāt bortu

Tikai tad sieviete saprata iemeslu!

Lidmašīnas atgriešanās lidostā ir ļoti dārga procedūra aviosabiedrībai. Ja tas nav īpašs gadījums, tad parasti gaisa kuģi neatgriežas. Bet Southwest Airlines par ļoti svarīgu uzskatīja incidentu, kas notika ar pasažieri Pegiju Ulē.

Amerikāniete iekāpa reisā Čikāga-Kolumbusa. Kā paredzēts noteikumos, pacelšanās laikā viņa izslēdza mobilo tālruni. Kad lidmašīna pacēlās un kad jau bija iespējams ieslēgt viedtālruni, sieviete to tā arī neieslēdza. Vienkārši aizmirsa par viņu.

Tomēr dažas minūtes pēc pacelšanās lidmašīna pagriezās atpakaļ uz Ilinoisu. Neviens nevarēja saprast, kas par lietu. Un kāds pārsteigums bija Pegija, kad viņai lūdza atstāt lidmašīnas klāju un doties uz reģistratūru. Neko nesaprotot, viņa devās uz norādīto vietu.

Lasi arī: Nikolajs Valujevs: kā šodien izskatās slavenā sportista meita

Viņu šeit gaidīja briesmīga ziņa. Par to Pegijai paziņoja viņas vīrs – tikai ne pa tiešo bet caur aviokompāniju. Viņš nevarēja sazināties ar sievu (tālrunis bija izslēgts), tāpēc viņš piezvanīja aviokompānijai. Tur viņi lietu uzskatīja par ļoti svarīgu, tāpēc lūdza pilotu atgriezt lidmašīnu atpakaļ.

Šķir otru lapu , lai uzzinātu, kas tieši bija noticis 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment