Pilots pēc pacelšanās atgrieza lidmašīnu atpakaļ lidostā un vienam no pasažieriem tika lūgts atstāt bortu

Viņas dēls, kurš dzīvo Denverā, negadījuma rezultātā tika hospitalizēts. Viņam bija galvas trauma. Ārsti viņa stāvokli novērtēja kā nopietnu, viņš bija komā.

Laineris ne tikai atgriezās Čikāgā, Southwest Airlines rezervēja Pegijai biļeti uz Denveru. Kamēr tika sadatavots lidojums uz turieni, sievietei tika nodrošināta privāta uzgaidāmā telpa.

Denverā arī Pegiju pabaroja, nogādāja viņas bagāžu uz norādīto adresi. Starp citu, aviosabiedrība šīs darbības veica bez maksas. Neviens cents par to netika ņemts no Pegijas. Iedzīvošanos uz citu bēdu rēķina Southwest Airlines uzskatīja par zaimojošu rīcību.

Šim stāstam bija laimīgas beigas. Pegijas dēls lēnām atgūstas. Viņam jau ir daudz labāk, tagad viņa dzīvībai briesmas nedraud. Pegija nezina, kā pateikties aviokompānijas darbiniekiem par sniegto palīdzību. Daudzās vietnēs viņa ir atstājusi pozitīvas atsauksmes par Southwest Airlines. Pegija uzskata, ka tas ir mazākais, ko viņa varēja darīt.

Lasi arī: Nikolajs Valujevs: kā šodien izskatās slavenā sportista meita

Dažreiz finansiālais ieguvums zaudē cilvēcīguma priekšā. Southwest Airlines ir zaudējis vairāk nekā tūkstoš dolāru, pagriežot lidmašīnu atpakaļ. Bet tādā veidā viņi palīdzēja mātei būt kopā ar bērnu brīdi, kad viņas klātbūtne bija vienkārši nepieciešama.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment