Burtiski pēc sekundes mazuli vajadzēja atvienot no ierīcēm. Vecāki noliecās atvadīties, bet tad ārsti ieskrēja istabā

Frančeska un Lī Mūri-Viljamsi ir laimīgi precējušies vairākus gadus. Pārim ir divi mīļi bērni: Bobijs un Bella. Bet pirms laika nevienam nebija pat aizdomas, kāda dzīves drāma drīz izcelsies ap viņu mazo meitiņu.

Bella vienmēr ir bijusi ģimenē gaismas stars. Vecāku un brāļa mīlestības ieskauta, viņa nebeidza viņus iepriecināt. Viena diena nebija līdzīga citai, katrā bija kaut kas unikāls. Bet pāra laime bija īslaicīga.

Diemžēl, visbiežāk pēc šādām laimīgām dienām nāk mākoņi un skumjas. Viņu nelaime notika 18 mēnešus pēc mazuļa piedzimšanas.

Ģimenes brīvdienu laikā meitene pēkšņi saslima, sāka izkrist mati. Vecāki nevarēja saprast, kas pēkšņi notika ar viņu mazo dārgumu. Tūlīt pēc atvaļinājuma Frančeska un Lī aizveda bērnu uz vienu no labākajām slimnīcām Londonā, kur pieredzējušie ārsti vecākiem paziņoja briesmīgas ziņas.’

Lasi arī: Pilots pēc pacelšanās atgrieza lidmašīnu atpakaļ lidostā un vienam no pasažieriem tika lūgts atstāt bortu

Veikuši magnētisko rezonansi, ārsti Bellai atklāja dažas smadzeņu patoloģijas. Tas nevarēja nozīmēt neko labu. Meitenes stāvoklis turpināja pasliktināties, sasniedzot kritisku stadiju: lai uzturētu Bellas dzīvību, viņai bija jābūt savienotai ar ierīcēm.

Saskaņā ar medicīniskajām pārbaudēm mazulis cieta no B12 vitamīna trūkuma. Viņas ķermenis nespēja patstāvīgi ražot fermentus, kas nepieciešami organisma šūnām, lai augtu veselīgi.

Retā slimība, no kuras cieta Bella, skar vidēji tikai vienu no 60 000 bērniem, tāpēc to ir gandrīz neiespējami izārstēt. Ārsti vecākiem skaidri pateica, ka viņu meita neizdzīvos.

Frančeska un Lī beidzot vienprātīgi nolēma atslēgt mīļoto meitu no ierīcēm, lai viņa pārējo savu dzīvi nepavadītu mokās.

Tajā dienā visa ģimene un tuvie draugi sapulcējās slimnīcā, lai atvadītos no Bellas. Asarām acīs vecāki skūpstīja savu mazuli, gatavojoties ļaut viņai uz visiem laikiem atstāt šo pasauli. Šai fotogrāfijai vajadzēja būt pēdējai atmiņai par viņu mazo meitenīti.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu , kas notika tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment