Puisēns nomirst pēc tam, kad likumīgie aizbildņi šķietami “apbedījuši” viņu dzīvu, jo nebija iemācījies Bībeles fragmentus

Foto: metro.co.uk

Jauns zēns nomira pēc tam, kad viņš it kā bija “apbedīts dzīvs”. To izdarīja viņa likumīgie aizbildņi, jo viņš nav spējis iegaumēt 13 Bībeles vārsmas.

Tika teikts, ka Ītenam Haušultzam līdz pat viņa nāves brīdim lielu ļaunumu nodarīja viņa likumīgie aizbildņi – Timotijs un Tīna Haušultzi. Bērnam bija jātur 20 kg smags baļķis katru dienu pa 2 stundām vienas nedēļas garumā.

Tiek ziņots, ka arī viņu 15 gadus vecais pusaugu dēls ir bijis iesaistīts spīdzināšanā, spārdījis un sitis viņu simtiem reižu. Viņš teica policijai, ka esot bijis atbildīgs par to, lai pieskatītu Ītenu un viņa dvīni. Viņus abus sodīja par to, ka viņi nav iegaumējuši Timotija izraudzītos Bībeles fragmentus.

Foto: The Manitowoc Sheriff’s Office

Etens nomira Viskonsinā pagājušā gada aprīlī no hipotermijas un smagas  traumas, kas klāja viņa ķermeni. Viņa īstā māte Andrea Evereta teica: “Kad es tur nonācu, Ītenam nebija sirdspukstu, un viņa temperatūra bija 23 grādi. Mediķi strādāja pie viņa piecas stundas. Laikā, kad zēnam tika veikta KPR (Kardiopulmonārā reanimācija) gan sirdspuksti, gan smadzeņu darbība neatjaunojās. Es gribu taisnīgumu pret savu dēlu, un atbildīgajai personai būtu jānonāk cietumā uz ļoti ilgu laiku.”

Foto: The Manitowoc Sheriff’s Office

Timotijs Haušultz tika apsūdzēts slepkavībā, bet Tīnai tika izvirzīta apsūdzībai par Ītena neaizsargāšanu. Abi ir pakļauti apsūdzībām, ka viņi ļāvuši pusaugu dēlam (15), kuram uzrādīta pirmās pakāpes bezrūpīga slepkavība, zaudēt kontroli. Šodien viņi ieradīsies tiesā.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment