Sieviete nokrīt pie naktskluba pēc tam, kad cenšas kauties ar apsargu

Kāda jauna sieviete ir nofilmēta, kā vicinās un cenšas iesist apsargam pēc tam, kad viņš bija sācis kautiņu ar viņas draugu.

Video ir redzams, kā sieviete izaicina apsargu divos dažādos gadījumos ārpus kluba sestdien Svindonā Viltšīrā. Šķita, ka viņa ir saniknota par to, kā šveicars izturas pret viņas draugu.

Bet, kad viņa mēģina atriebties, vīrietis izvairās no sitiena, liekot viņai nokrist atpakaļ. Apmulsusi viņa dodas atpakaļ pie apsarga un veic vēl vienu mežonīgu atvēzienu, no kura vīrietis izvairās un viņai uz to neatbild.

Meitene ignorē draugu lūgumus apstāties, un viņu paņem vēl cits apsargs un noliek zemē.

Video svētdienas vakarā tika izlikts Facebook ar uzrakstu: “Noteikti tas nav tas, kā viņi ir trenēti. Svedons ir jāmīl.”

Bostonas Brāļu kluba pārstāvis teica: “Mēs varam apstiprināt, ka esam informēti par incidentu, kas sestdienas rīta agrumā notika pie Bostonas Brāļu ielas Tiltstrītā, Svindonā.

Šāda veida incidentus mēs uztveram ļoti nopietni, un kopš tā laika esam uzsākuši iekšējo izmeklēšanu. Mūsu galvenās rūpes ir par mūsu klientu drošību, mēs cieši sadarbosimies ar mūsu drošības pakalpojumu sniedzēju un rīkosimies, kā ir piemēroti šajos apstākļos. Šis nebūtu īstais laiks, lai kaut ko turpinātu komentēt.”

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment