Pedofīls izdzer antifrīzu pirms stāšanās tiesas priekšā

Pedofils, kurš nokļuvis komā, pēc tam, kad viņš izdzēra antifrīzu pirms viņa tiesas procesa, ir apcietināts.

Henrijs Beiliss nofotografēja meiteni, kas jaunāka par 10 gadiem, pirms seksuāli uzbruka viņai Ziemeļrietumu Velsā.

54 gadus vecaā vīrieša mobilajā telefonā arī tika atrasts 141 attēls ar maziem bērniem un vēl 64 aizliegti attēli atmiņas kartē.

Bayliss bija spiests stāties tiesas priekšā, bet viņš centās aizbildināties, ka meitene, kas jaunāka par 13 gadiem, ir seksuāli aizskarta uzņemot nepieklājīgas bērna fotogrāfijas, viņš arī noliedza savu apsēstību ar nepiedienīgu un aizliegtu bērnu attēlu glabāšanu.

Vīrietis tika ieslodzīts uz četriem ar pus gadiem.

Visi pāri nodarījumi ir notikuši vienā un tajā pašā dienā. Metjū Dunfords, aizstāvis, teica, ka šo gadījumu dēļ Beiliss ir zaudējis gan laulību, gan darbu.

Tiesa uzzināja, ka viņš nokļuvis komā pēc antifrīza iedzeršanas pirms tiesas, kas atstāja aknas ar tikai 25% funkcionēšanas spējām.

“Viņš jau ir samaksājis smagu cenu par savu uzvedību,” sacīja misters Dunfords.

Tiesa arī dzirdējusi, ka apsūdzētais bija nosūtījis nepiedienīgu vēstuli citai meitenei un 1997. gadā saņēma 12 mēnešu probācijas orderi Holyhead miertiesnešu tiesā.

Apsūdzot Beilisu, tiesnesis Rejs Raunlands sacīja: “Cietusī tolaik bija ļoti jauna meitene, un jūs bijāt pieaudzis cilvēks. Jūsu uzvedība ir smagi ietekmējusi meiteni.”

Beilisam arī tika dots piecu gadu rīkojums par brīvības atņemšanu un par seksuāla kaitējuma nodarīšanu, un viņš uz nenoteiktu laiku tika iekļauts dzimumnoziedznieku reģistrā. Viņam tika aizliegts strādāt ar bērniem un neaizsargātiem cilvēkiem.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment