Bērns invalīds nomira pēc tam, kad mamma lika 8 adoptētiem bērniem rūpēties par sevi, kamēr viņa pati cīnījās ar gripu

Foto: Warwick PD

Deviņus gadus veca meitene ar cerebrālo palsiju noslīka pēc tam, kad viņas māte lika invalīdiem māsām un brāļiem rūpēties par viņu, kamēr viņa atveseļojās no gripas.

Mišela Rotgeba, kā ziņots, prasījusi savam 15 gadus vecajam dēlam, kuram ir Aspergera sindroms, rūpēties par bērnu vārdā Zahuja un pārējiem viņas sešiem adoptētajiem bērniem, no kuriem daudziem ir īpašas vajadzības, kamēr viņa divas nedēļas pavadīja cīnoties ar vīrusu. Deviņus gadus vecā meitene pārvietojās ar ratiņkrēslu. Viņa noslīka 3. janvārī.

Rotgeba no Vorvikas Rodailendā, kā tiek ziņots, uzturējās netīrā mājā, kas bija kā miskaste. Mirusī meitene nespēja manevrēt pa māju savā ratiņkrēslā.

Nāves rītā meitene arī bija slima, un viņa bija klāta ar saviem vēmekļiem. Pārbāztās mājas dēļ meitenei nācās rāpot uz vannasistabu, lai nomazgātos.

Brālis palīdzēja viņu notīrīt, tad ielika vannā, kurā bija daži centimetri ūdens, pēc tam viņš gatavoja vakariņas pārējām māsām. Rotgeba apgalvo, ka pārbaudījusi bērnu ap plkst. vieniem.

Viņa apgalvo, ka gribējusi izvairīties no pārāk ciešas saskarsmes ar savu atvasi, lai izvairītos no gripas, ziņo Proence Journal.

Viņas 15 gadus vecais brālis pazvanīja 911, un jaunietis metās uz slimnīcu kopā ar māsu, kur drīz pēc tam tika paziņots, ka viņa ir mirusi.

Policija pagaidām vēl nekomentē precīzu nāves cēloni. Uz notikuma vietu izsauktie virsnieki atrada “atkritumu urnas visā mājā” un autiņbiksītes, kas mētājās uz Zleast-Nae guļamistabas grīdas.

Mirušā bērna istabā bija arī divas gultas. Policisti apgalvoja, ka “viena bijusi notraipīta ar izkārnījumiem un urīnu un, šķiet, vairākus mēnešus tā nav tīrīta”.

Rotgeba tika arestēta un apsūdzēta bērnu nevērīgā pieskaitīšanā, bet pirmdien, kad viņu apsūdzēja tiesā, kāds miertiesnesis teica, ka viņš “būtu pārsteigts”, ja viņai netiks piešķirts nāvessods.

Viņa tiek turēta par 25 000 dolāru atbrīvošanas naudu. Viņas izdzīvojušie bērni ir paņemti, lai par tiem parūpētos citi.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment