Trīs meitenītes atrastas mirušas pēc tam, kad spēlējušās karstā mašīnā un aizslēgušās durvis

FOTO: Viral Press

Trīs mazas meitenītes šonedēļ atrastas mirušas pēc nejaušas ieslēgšanās ģimenes automašīnā, kur viņas nosmakušas 35C karstumā.

Trīs māsīcas – deviņus gadus vecā Agate Moralesa, astoņus gadus vecā Šamelsa Algelsa Moralesa, un sešus gadus vecā Paulīna Keziaha Moralesa 13. maijā kopā spēlējās Batānas provincē Filipīnās.

Agates tēvs Džesijs Moraless, naftas pārstrādes rūpnīcas strādnieks, atgriezās mājās no darba četros pēcpusdienā un novietoja zaļo automašīnu pie savām mājām. Bet, pēc ieiešanas iekšā, lai paēstu, tiek uzskatīts, ka meitenītes ir atvēruši durvis un iekāpuši iekšā, lai spēlētos, taču pēc tam mašīna aiz viņām aizslēgusies, un viņas vairs nespēja tikt ārā.

FOTO: Viral Press

Pēc četrām stundām, ap pulksten astoņiem vakarā, notikušo pamanīja jauno meiteņu draudzene. Visas māsīcas mašīnā bija bez dzīvības pazīmēm.

Viņa aizskrēja pie abiem vecākiem, kas bija mājās dažu jardu attālumā. Džesijs izskrēja ārā un atrada mašīnā trīs bērnus, bet viņas jau bija mirušas. Džesijs sacīja:

“Viņām nebija iespējams paelpot, jo iekšā bija milzīgs karstums.”

Cietušo tuvinieki sacīja, ka, viņuprāt, tas ir nelaimes gadījums un nav jāveic tālāka izmeklēšana.

FOTO: Viral Press

Viņi vainoja bojātu automašīnas durvju slēdzeni, kas ļāva bērniem iekāpt iekšā, lai rotaļātos, bet neļāva viņiem atvērt durvis, lai izbēgtu.

FOTO: Viral Press

Vietējā policija tagad izmeklē lietu, lai noskaidrotu, vai no vecāku puses bijusi nolaidība. Batānas policijas priekšnieks Deniss Orbista sacīja:

 

“Tēvs atvēra durvis, bet bērni nereaģēja. Viņš aizveda viņas uz slimnīcu, kur meitenes tika atzītas par mirušām nosmakšanas dēļ. To bērnu vecākiem, kuriem bērni ir tādā pašā vecumā kā upures, vienmēr uzmaniet bērnus, jo ziņkārības dēļ viņi rotaļājas ar visām lietām apkārtnē.”

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment