VIDEO: “Kretīns” smejas, urinēdams uz bērna piemiņas vietas, kurš nomira no vēža

Foto: ABC5

Baisos videomateriālos redzams, kā no alus apreibis “kretīns” smiedamies urinē uz deviņus gadus veca vēža upura piemiņas vietas. 23 gadus vecais Braiens Belinss pagājušajā nedēļā Filadelfijā nolēma pačurāt uz Kristiāna Kloppa piemiņas plāksnes Anderhilas parkā, kamēr viņa draugs 23 gadus vecais Daniels Flippeners notiekošo filmēja savā Snapchat kontā.

Apkaunojošais klips tika plaši izplatīts sociālajos medijos, un tas izraisīja sašutumu, kā arī policijas apsūdzības abiem atbildīgajiem vīriešiem. Saskaņā ar CBS Filadelfijas teikto, Kristiana tēvs Marks Klopps teica:

 

“Es šodien nesaprotu šo pasauli. Šodien ieradās kāds mūsu draugs, lai informētu mūs, ka ir izlikts video ar diviem kretīniem, kas urinēja uz Kristiāna piemiņas vietas pie viņa spēļu laukuma.”

 

Vietējie Pols Burgans un Desmonds Vokers paši ķērās pie tā, lai pēc tam iztīrītu plāksni un abi divi to nodēvētu par “PRETĪGU aktu”. Vēl skumjāk ap sirdi paliek iedomājoties “Ja nu tas būtu bijis mans bērns.” Burgans sacīja:

 

“Kad treneris Desmonds pirmo reizi dzirdēja par šo stāstu un sazinājās ar mani, mēs abi jutāmies pretīgi par to, ko lasījām un dzirdējām, mēs jutām, ka mums jāiet uz šo piemiņas vietu, lai to iztīrītu un dezinficētu. Mēs nedalījāmies ar mūsu padarīto publicitātes nolūkā, bet mēs par to ziņojam, lai cilvēki zinātu, ka tā ir mūsu kopiena un mēs neatbalstām tik slimas darbības. Kloppu ģimenei – mēs jūs ļoti atbalstām, mēs esam šeit jūsu dēļ, un, ja mēs to varēsim novērst, mēs nekad vairs neļausim kaut kam tādam notikt.”

FOTO: CBS Philly

Visiem pieejamais rotaļlaukums, kur notika incidents, bija veltīts Kristiānam pēc viņa nāves 2014. gadā. Belinss tika apsūdzēts par neprātīgu, nekārtīg uzvedību, noziedzīgu postijumu veikšanu un atklātu alkoholisku dzērienu lietošanu parkā. Flippeners tika apsūdzēts par to, ka parkā ir atvērts alkoholiskais dzēriens, un abi vīri tika atlaisti tiesas priekšā.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment