VIDEO: Policists nošauj sievieti mirkli pēc tam, kad viņa kliedz: “Es esmu stāvoklī.”

FOTO: KHOU

Kāds policists ir nofilmēts mirklī, kad nošauj kādu sievieti, kas mirkli pirms tam kliedza “Es esmu stāvoklī.” Video sižetā redzams, kā sieviete cīnās ar Beitonas policistu Teksasā.

Pēc tam, kad cīņa jau notiek uz zemes, virsnieks pieceļas, atkāpjas soli atpakaļ un piecas reizes šauj uz sievieti, ko var dzirdēt video. Tieši pirms apšaudes var dzirdēt sievieti kliedzam: “Es eju. Es patiesībā eju uz savu māju, – lai gan viņa vēlāk ir dzirdama sakām, ka policists viņu “vajājis”.

Beitonas policijas nodaļa otrdien izplatīja paziņojumu, kurā apgalvoja, ka 45 gadus vecā sieviete sagrābusi policista ieroci un vērsusi to pret viņu, kas “piespiedis” virsnieku “izšaut vairākus šāvienus uz sievieti, vismaz vienu reizi trāpot viņai”. Saskaņā ar paziņojumu:

 

“Izskatās, ka tad, kad virsnieks mēģināja saslēgt sievieti rokudzelžos, viņa spēja iegūt kontroli pār virsnieku, sagrābjot viņa ieroci.”

 

Departaments nav atklājis sievietes identitāti, lai gan ģimenes locekļi nākuši klajā ar paziņojumu, ka viņas vārds esot Pamela Šentija Tērnere.

FOTO: Click2Houston

Varas iestādes apgalvo, ka tās meklē personu, kas ierakstījusi video, un apgalvo, ka ir “nelaimīgi”, ka video ir nonācis tiešsaistē. Beitonas policijas leitnants Stīvs Doriss teica:

 

“Tas ir bēdīgi, ka kāds nofilmē šādu traģisku incidentu un izliek to sociālajos medijos. Tas ir ārkārtīgi necienīgi pret visiem iesaistītajiem, bet tādas ir mūsdienas un gads, kurā mēs dzīvojam ar sociālajiem medijiem.”

 

Pēc departamenta datiem, virsnieks zināja, ka policistam ir orderis viņas apcietināšanai incidenta brīdī. Pēc apšaudes viņš, kā tiek ziņots, mēģināja sniegt viņai pirmo palīdzību, taču viņa nomira notikuma vietā.

Policists pēc apšaudes ievietots apmaksātā administratīvā atvaļinājumā, kas pēc policijas apšaudes ir normāls protokols. Viņa vārds nav laists atklātībā, bet Beitonas policija viņu identificējusi kā 11 gadus strādājošu nodaļas veterānu.

Kāda sieviete, kas teica, ka ir Tērneres brāļameita, teica, ka Tērnere patiesībā nebija stāvoklī, apgalvojot, ka viņa cieš no garīgās veselības problēmām. Šis apgalvojums netiks apstiprināts, kamēr nebūs veikta autopsija.

UZMANĪBU!

Video satur nepatīkamus skatus

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment