VIDEO: Sieviete slepus, trīcošām rokām padod rakstītu zīmīti veterinārārstei; darbinieces saprata, ka ir noticis kas šausminošs…

Sieviete slepus padod ar roku rakstītu zīmīti veterinārārstei. Darbinieces to izlasīja un saprata, ka ir noticis kaut kas šausminošs… 

Kāda sieviete no Floridas aizveda savu suni pie vetārsta uz veselības pārbaudi. Pēc piereģistrēšanās viņa palūdz savam dzīvesbiedram pieskatīt suni, viņa pati aizdodas prom. Pēc divām minūtēm sieviete atgriezās vestibilā un slepus, ar trīcošām rokām, paslidināja zīmīti vetārstei. Sieviete atgriezās atpakaļ pie drauga. Pārim tika palūgts uzgaidīt atsevišķā telpā.

Kad darbinieces izlasīja zīmīti, viņas apzinājās briesmas un sāka rīkoties nekavējoties.

“Zvaniet policijai. Mans draugs man draud. Viņam ir ierocis. Lūdzu neļaujiet viņam par to uzzināt.”

“DeLand dzīvnieku slimnīcas” darbinieki klusi izsauca policiju, atlika tikai gaidīt. Viņiem nebija ne jausmas, kam gājusi cauri šī sieviete. Ir skaidrs, ka viņas draugs ir ļaunprātīgs un bīstams. Sieviete atradās viena pati kopā ar savu draugu istabā, un tā bija spriedze – gaidīt, kamēr ieradīsies policija.

Beidzot, aptuveni pēc 15 minūtēm, ieradās 5 amatpersonas. Viņi iegāja istabā un arestēja vīrieti. Policisti atņēma viņa ieroci, un izveda sievietes draugu ārā, saslēgtu rokudzelžos. Glābšana izbeidz apdraudētās sievietes 48 stundu garas ellīgas mocības.

Līdz ko viņas dzīvesbiedrs bija pametis istabu, sieviete izplūda asarās. Viņa sāka runāt ar amatpersonām un parādīja savu ievainoto, sasisto ķermeni. Viņa 2 dienas bija saņemta gūstā pati savās mājās. Šo 48 stundu laikā viņu sita un draudēja ar nošaušanu. Viņas vienīgais veids, kā izbēgt no šī murga, bija pārliecināt draugu aizvest suni pie vetārsta. Neskatoties uz to, ka viņai draudēja ar nāvi, viņa spēja saglabāt mieru un realizēt savu plānu. Par laimi viņas izmisušais sauciens pēc palīdzības nostrādāja.

Sieviete tika aizvesta uz slimnīcu, kur viņai tika ārstēts galvas ievainojums, zilā acs un citas drauga sitienu atstātās pēdas.

Vīrietis tika apsūdzēts par vardarbību ģimenē, saasinātu izrēķināšanos ar ieroci un par viltus ieslodzījumu (sievietes turēšanu gūstā).

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment