VIDEO: Šoferis ar mašīnu centās pārlekt pāri paceļamajam tiltam, tas beidzās ar divu cilvēku nāvi

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Raidsabiedrība CNN ziņo, ka divi vīrieši gājuši bojā agrā piektdienas, 24.05., rītā, kad kāds šoferis mēģinājis pārlēkt ar automašīnu pāri tiltam, kas veidots no pontoniem, Luiziānas dienvidrietumos, paziņoja valsts policija.

Spriežot pēc paziņojuma, īsi pirms plkst. 2:00, Luiziānas štata policija devās uz vietu, kur notikusi transportlīdzekļa avārija ūdenī pie Melnā Baijo tilta uz Luiziānas šosejas 384, netālu no Leikčārlza ezera.

Avārijā gāja bojā divi vīrieši no Teksasas.

Kāds liecinieks policijai pastāstīja, ka 2016. gada Chevrolet Cruze vadītājs apstājies pie tilta, kas bija slēgts transportlīdzekļu satiksmei, jo pa Piekrastes Ūdensceļu devās kuģis. Tilta pontonu posms, kas bija 165 pēdas jeb 50 metrus garš, tika pacelts, lai kuģim ļautu kursēt pa ieplānoto maršrutu.

Automašīnas pasažieris izkāpa no mašīnas un attaisīja vārtus, lai šoferis varētu turpināt ceļu. Pasažieris iekāpa atpakaļ mašīnā un šoferis brauca uz tilta posmu, kas tika pacelts.

Šoferis pabrauca ar mašīnu atpakaļgaitā, apstājās, tad traucās augšup pa “rampu”, taču mašīna nenonāca otrā pusē, bet piezemējās ūdenī. Tā nogrima līdz dibenam ar šoferi, 23 gadus veco Alehandro Kazares no Makalenas, Teksasā.

Otrs vīrietis, 32 gadus vecais Roberto Alehandro Moreno no Edinburgas, Teksasā, izkļuva o mašīnas, taču gāja bojā upē.

Izmeklētāji strādā, lai noteiktu, vai alkohols vai narkotikas bija notikušā faktors.

Spied ŠEIT, lai noskatītos video.

 

Avots: edition.cnn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment