VIDEO: Vīrietis mistiskā kastē saldētavā atrod labi saglabājušos zīdaiņa ķermeni, kuru māte glabājusi 50 gadus

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

CNN ziņo par kādu vīrieti no Misūrī štata, ASV, kurš savas mātes saldētavā uzgājis pavisam neglaimojošu pārsteigumu – neskartu, labi saglabājušos zīdaiņa ķermeni. Pavisam iespējams, ka tas tur jau atradies 50 gadus.

Adams Smits, kuram ir 37 gadi, medijiem atklājis, ka mistiskā kaste saldētavā atradusies kopš viņa dzimšanas. Adamsam pat nebija ne mazākās aizdomas par to, kas patiesībā slēpās kastē, viņaprāt, tur atradušies kādi dekori no kāzu tortēm vai kāda cita “sentimentāla atmiņa”. Pats vīrietis stāsta:

 

“Tā bija kurpju kastes izmērā un glabājās mātes saldētavā ilgus gadus. Atceros, ka būdams mazs zēns, biju ziņkārīgs, kas kastē atrodas, pat izurbināju ar pirkstiem caurumu plastmasas plēvē, kas apņēma kasti, taču nekad netiku tajā ieskatījies.”

 

Adamam kopā ar māti bijušas četras dzīvojamās mājas Sentluisā. Katru reizi dodoties uz kādu no tām, kaste tika ņemta līdzi. Pēc kāda laika Smita mātei diagnosticēja plaušu vēzi, kas 2019. gada 21. jūlijā atņēma viņas dzīvību.

Pēc tam dēls nolēmis palūkot, kas mistiskajā kastē atrodas, joprojām domādams, ka neko pārsteidzošu neieraudzīs, tikai kādas sentimentālas vecāku atmiņas no kāzām. Adams paņēma nazi, lai izgrieztu kastē caurumu, pa kuru pavērās zīdaiņa sedziņa rozā krāsā. Taustot kastes saturu tālāk, Smits satvēra mazu pēdiņu un pirkstiņus. Beidzot atverot kasti pilnībā, vīrietis ieraudzīja zīdaiņa ķermeni, kurš bija pilnībā saglabājies.

Adams bez vilcināšanās par atgadījumu ziņoja policijai, kas nekavējoties uzsākusi izmeklēšanu. Pagaidām sabiedrībai netiek atklāta sīkāka informācija, taču tiesu medicīnas eksperts apstiprināja, ka autopsija esot procesā.

FOTO: Ekrānuzņēmums no video
FOTO: Ekrānuzņēmums no video

 

Nākošajā lappusē skaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment