Vīrietis, kurš pagrūda astoņgadīgo zēnu zem vilciena tika izmantots kampaņā, lai veicinātu integrāciju

Araja strādāja par uzcenojumu Šveices Strādnieku palīdzības aģentūrai, kur viņa kolēģi viņu raksturoja kā “atturīgu un mazliet kautrīgu”. Pašlaik viņš dzīvo Vadensvilā, pašvaldības Horgāna rajonā Cīrihes kantonā Šveicē. Policija nav spējusi atrast Araja motīvu par to, kāpēc pagrūdis zēnu.

 

FOTO: Metro.co.uk
FOTO: Rex Features

Zēns gāja bojā acumirklī pēc nonākšanas uz sliedēm brīdī, kad pa tām pieturvietā iebrauca ātrvilciens, kas devās no Diseldorfas uz Minheni.

Vietējie mediji ziņo, ka vairāki cilvēki, kas bija liecinieki incidentam, tika ārstēti šoka dēļ. Uz perona atstātas puķes, lācīši, sveces un atklātnes, un vakar vakarā tika rīkots memoriāls bojā gājušajam zēnam.

Araja saskaras ar vienu apsūdzību par slepkavību, kā arī divām apsūdzībām par slepkavības mēģinājumu. Policijas pārstāve Isabella Neumanna sacīja:

“Saskaņā ar aculiecinieku ziņojumiem, 40 gadus vecs vīrietis pagrūda zēnu un viņa māti uz sliedēm tieši tajā brīdī, kad ieradās vilciens ICE. Māte, paldies Dievam, spēja sevi glābt. Diemžēl astoņus gadus vecajam zēnam pārbrauca pāri ātrvilciens. Viņš guva nāvējošas traumas.

Attiecīgais cilvēks pēc nozieguma aizbēga no stacijas. Garāmgājēji uzsāka vajāšanu, un vīrietis tika aizturēts netālu no stacijas.”

 

Avots: Metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment